FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 1-0

MM Stoica s-a dezlănțuit după victoria cu Dinamo și i-a atacat pe fanii "câinilor": "E imposibil să se întâmple ce-și doresc, fata mea e la Ibiza acum"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 septembrie 2017 22:30

MM Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, crede că victoria roș-albaștrilor este meritată și susține că a trăit emoții intense în startul partidei, atunci când dinamoviștii dominau partida. 

"Victoria e pe deplin meritată. Ne așteptat să cedăm mental după penalty-ul ratat (n.r. de Budescu), dar mingea a stat cvasipermanent în posesia noastră, ajutați și de geniul lui Teixeira.

În debut am avut emoții că nu vom câștiga, parcă era un deja-vu. Nemec a făcut o partidă de senzație", a spus MM Stoica, la Look TV.

După scandările suburbane ale suporterilor dinamoviști, care i-au înjurat fiica pe toată durata partidei, MM le-a oferit un răspuns extrem de ironic și picant fanilor roș-albi, cărora le-a și arătat tabela la final.

"Poate nu aș mai avea astfel de reacții, dar atât timp cât galeria dinamovistă îmi face onoarea de a-mi compune o piesă, nu am cum să mă abțin. Mă înscriu și eu în galeria celor cărora le-au fost compuse scandri speciale, precum Steven Gerrard pe Anfield Road.

Am început să prind linia melodică, o fredonez, dar nu pot reproduce cuvintele, sunt suburbane. Mă mir cum anumite scandări sunt trecute cu vederea, ar trebui să se plătească amenzi drastice pentru ce se scandează despre fiica mea. Oricum, ce și-ar dori fanii dinamoviști să se întâmple e imposibil, fata mea e la Ibiza acum, își serbează ziua de naștere", a mai declarat MM Stoica. 

MM Stoica face referire la o scandare suburbană a fanilor dinamoviști, compusă în 2013, cu referire la Teodora Stoica, fiica sa.

"Dintre echipele importante ale fotbalului românesc, doar Dinamo București să nu prindă play-off-ul? Nu se poate așa ceva"
Mihai Stoica

Citește AICI cronica partidei FCSB - Dinamo 1-0

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (70)
sapte_neti
sapte_neti  •  25 Septembrie 2017, 18:09

Ăştia-s c0călarii din pch- Peluza Câinilor Handicapați. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balauru48
balauru48  •  25 Septembrie 2017, 13:50

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

demolarii
demolarii  •  25 Septembrie 2017, 11:30
Postat de bufnila pe 24 Septembrie 2017, 23:48

Doar cocalarii de la DInamo pot avea o atitudine atat de dezgustatoare. Cred ca este un caz unic in sportul romanesc, cand se ajunge la scandari legate de copilul unui om. Pot sa-l faca pe MM cum vor, asta e nivelul in Romania, dar ce fac ei este absolut mizerabil. Presa ar trebui sa discute despre aceste manifestari iar forurile abilitate sa se implice pana nu se intampla lucruri mai grave.

Limita e stabilită de MiniMe. El și-a lovit propriu suporter cu pumnul, ei au făcut cușcă pentru galeria Rapidului, și el MiniMe instiga înainte de fiecare meci dintre cele 2 formații la violenta, doar vor plăti mai multi dinamoviști bilet la meci. Că fani Fcsbisti au fost bătuți și alungați cu Bodyguarzi. De ce crezi că merg mai multi la meciurile din Europa? Au certitudinea că nu sunt bătuți cu bodyguarzi...

Vezi toate comentariile (70)
Comentează
Close