FOTBAL  »  Superliga  »  ATAC DUR

"MM Stoica s-a rugat o noapte întreagă să-i dau un meci. E un om fără onoare şi caracter"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 septembrie 2010 00:00

Fostul preşedinte al lui FC Oneşti, Nicolae Puiu, spune că Mihai Stoica a vrut să aranjeze un meci contra echipei sale şi lansează un atac dur la adresa conducătorului.

"Mihai Stoica s-a rugat de mine o noapte întreagă să-l las să câştige. Nu ne-am înţeles şi nu am vrut să-i dau meciul. Oţelul a câştigat pe teren, iar la final Meme Stoica mi-a râs în nas. Îmi corupsese câţiva jucători.

Atunci l-am cunoscut cu adevărat. E un om fără onoare şi fără caracter. Vă reamintesc că la Galaţi l-a vândut şi pe Marius Stan. A plecat cu scandal şi de la Steaua şi de la Urziceni, şi o să vedeţi că echipa care îl va angaja acum, îl va băga pe dracu în casă", a spus Nicolae Puiu în Click.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
alpin
alpin  •  06 Septembrie 2010, 17:06

pres - criptie !!!

alpin
alpin  •  06 Septembrie 2010, 17:04

Am scris PREIE.

alpin
alpin  •  06 Septembrie 2010, 17:03

De ce va mirati ca Puiu vorbeste abia acum?! Nu ati auzit de PREIE?!?

Vezi toate comentariile (42)
Comentează