FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica și Laurențiu Reghecampf, replici dure pentru Contra după reacția necontrolată de ieri: "Vreau să-i împrospătez memoria antrenorului FCD"

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 aprilie 2017 12:14

Laurențiu Reghecampf și Mihai Stoica i-au răspuns lui Cosmin Contra după acuzele dure făcute de acesta la capătul meciului cu CS U Craiova, scor 2-2. Tehnicianul lui Dinamo a insinuat faptul că CS U nu și-ar fi apărat corect șansele cu FCSB, iar replica nu a întârziat să apară. 

"Contra spune că meciul nostru cu Craiova a fost aranjat. Așa am înțeles din ce a spus el. Nu vreau să discut despre capră, discutăm asta la revelion, cam atunci sunt obiceiurile astea.

Vreau să-i împrospătez memoria antrenorului lui FCD și să îi spun că FCD este în play-off în exclusivitate datorită corectitudinii clubului nostru. Dacă noi pierdem la Mediaș, FCD nu mai era în play-off și un mai visa la titlu" , a declarat Mihai Stoica conform TV Dolce Sport.

CE A ZIS REGHECAMPF:

"Chiar îi dau dreptate lui Șumudică. A spus înaintea meciului cu CFR că pentru el este importantă semifinala din Cupa României și este adevărat, are mai multe de câștigat de pe urma acestui meci.

Așa puteam și noi să profităm de momentul Mediaș și să facem ce era mai bine pentru clubul nostru, dar am considerat că cel mai important în fotbal este să îți respecți meseria" , a spus Laurențiu Reghecampf la conferință.

Citește și: Cosmin Contra și-a pierdut cumpătul pe tunelul de la vestiare! Ce nu s-a văzut la TV: "Jegurilor, cu Steaua v-ați pus capră"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (100)
819602521427859
Stancu Florin  •  24 Aprilie 2017, 08:46

Au ieşit la atac...feeetelor, feeetelor!

zecs93
zecs93  •  24 Aprilie 2017, 04:10

Pai daca aia de la medias au ratat ca prostii, nu puteau sa si-o bage fcsbistii in poarta proprie ca era pe fata draqq, hai sa se mai uite odata la meciu ala acesti itzik si strul ai fotbalului ( mm si reghe) sa vada cum jucatorii lor se dadeau la o parte, zici ca erau pe un teren minat, nu de fotbal !!! Nu mai Sikorski ala a ratat 3 ocazii singur cu portaru, despre ce draqq vorbim aici, ne credeti copii baa ???

1425838917717550
John Milne  •  24 Aprilie 2017, 00:20
Postat de Ana Moraru pe 23 Aprilie 2017, 19:21

Cu Medias au facut egal pentru ca nu au fost in stare sa castige nu pentru ca sa ajute Dinamo.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (100)
Comentează