FOTBAL  »  Superliga  »  SECURITATE

Mobilizare la Jandarmerie și Poliție înainte de partidele lui Dinamo și FCSB de azi! 320 de jandarmi și 120 de polițiști asigură liniștea

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 mai 2017 11:56

Jandarmeria și Poliția s-au mobilizat înaintea meciurilor de azi dintre FCSB și CS U Craiova și Dinamo și Astra. Cele două partide sunt decisive în lupta pentru titlu, iar la cele două meciuri este așteptat un număr important de fani. 

320 de jandarmi și 120 de polițiști vor asigura ordinea publică și siguranța fanilor la aceste două dispute. 200 dintre ei vor fi la Arena Națională. 

FCSB - CSU 

"Peste 200 de jandarmi, din cadrul Jandarmeriei Capitalei, vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre FCSB şi C.S.U. Craiova, din cadrul Ligii I, care se va disputa sâmbătă, 13 mai 2017, pe stadionul „Arena Naţională” din Capitală, începând cu ora 20.00", se arată în comunicatul Jandarmeriei.

DINAMO - ASTRA

"Peste 120 de jandarmi, din cadrul Jandarmeriei Capitalei, vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre Dinamo Bucureşti şi ASTRA Giurgiu, din cadrul Ligii I, care se va disputa sâmbătă, 13 mai 2017, pe stadionul „DINAMO” din Capitală, începând cu ora 20.00", se arată în comunicatul Jandarmeriei.

ȘI POLIȚIA S-A MOBILIZAT

"Sâmbătă, 13 mai 2017, aproximativ 120 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti vor acţiona pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării pe Stadionul „Naţional Arena” din Capitală a meciului de fotbal dintre echipele Fotbal Club F.C.S.B. şi C.S.U. CRAIOVA.

Poliţiştii vor acţiona, atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră".

450 de jandarmi
asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor la derby-urile dintre FCSB și Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează