FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Moda repatrierilor la Dinamo! "Câinii" s-au remarcat prin acest lucru, în timp ce marea rivală refuză categoric

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 septembrie 2017 10:38

Roș-albii nu sunt la prima situație de acest gen, când caută să repatrieze jucători.

Paul Anton a revenit în această vară după ce-a contribuit la promovarea lui Getafe în La Liga, dar spaniolii nu l-au păstrat în lot, iar închizătorul a revenit la Dinamo și-a ajuns rapid unul dintre oamenii de bază ai "câinilor".

După 2000, au fost și alți fotbaliști, adevărați clasici pentru fanii dinamoviști, care s-au folosit de întoarcerea în "haită" ca de o trambulină, sperând să reajungă cât mai curând înapoi în străinătate sau să-și reevalueze cariera.

Printre ei sunt: Bogdan Lobonț, Gabriel Tamaș, Cosmin Moți, Florin Bratu, Ionel Dănciulescu, Claudiu Niculescu, Marius Niculae și Andrei Cristea. 

Paul Anton, Costi Nica și Jeremy Bokila vin la Dinamo pentru a încerca să revină la forma care i-a adus în atenția formațiilor de afară. Situația nu este valabilă și pentru FCSB, unde MM Stoica nu acceptă revenirile unor jucător plecați. 

"Nu sunt adeptul ciorbei reincalzite", a fost mesajul managerului când -sa pus problema readucerii lui Lucian Sânmărtean. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
fangigi
fangigi  •  03 Septembrie 2017, 14:49

Doar Nica se intoarce, Anton a fost doar imprumutat iar Bokila n-a mai fost deloc!

1one
1one  •  03 Septembrie 2017, 13:37

Dica,neaga,pintilii,bourceanu,tamas.. Sa mai continui?

sadiku
sadiku  •  03 Septembrie 2017, 12:56
Postat de Seclaman Radu pe 03 Septembrie 2017, 11:10

Dar Pintili ce este ?? Sau ăsta nu se pune !!! =))))))))

Se pune bourceanu

Vezi toate comentariile (5)
Comentează