FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Modificări în regulamentul Ligii 1 » Ce se va întîmpla cu echipele care nu iau licenţa

Articol de GSP - Publicat luni, 10 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 10 noiembrie 2014 19:26

Comitetul Executiv al FRF a decis să schimbe regulamentul în privinţa cluburilor din Liga 1 care nu vor obţine licenţa pentru sezonul viitor.
Echipele care nu vor primi licenţa pentru Liga 1 nu vor mai fi retrogradate, urmînd să fie "doar" depunctate şi sancţionate financiar. Amenzile s-ar ridica pînă la 100.000 de lei, iar cluburile ar urma să înceapă sezonul cu şase puncte în minus.

Măsura suspendării obligativităţii deţinerii licenţei pentru participarea în Liga 1 s-ar fi aplicat doar pentru ediţia de campionat 2014/2015, cu condiţia aprobării ei de către UEFA şi de Adunarea Generală a FRF.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
superstar23
superstar23  •  11 Noiembrie 2014, 11:32
Postat de altona pe 10 Noiembrie 2014, 20:26

Rapidul a fost deja bagat in B de doua ori pe tema asta. Dar era Rapidul, cu altii nu se cade....

Pai pentru Rapid se face asta! Asta dupa ce acum 2 ani s-a inventat un meci de baraj. Tot pentru a ramane Rapid in Liga 1. Singuri impotriva tuturor... Scarba! Se alege praful de fotbalul romanesc dupa "revolutia" asta cu schimbarea sefilor. O sa ajungem mai rau decat in Liga 2 din Muntenegru. Practic prin asta, jucatorii isi pot lua adio de la bani. O sa ii primeasca, daca o sa ii primeasca, foarte, foarte greu.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Noiembrie 2014, 02:28
Postat de ares123 pe 10 Noiembrie 2014, 19:09

Pai atunci, Steaua poate sa stea linistita...100000 de lei nu inseamna mare lucru, iar campionatul oricum il castica si fara alea 6 puncte.

adica ?

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Noiembrie 2014, 02:28

cred ca e un pas inainte. dar nu este decat un fir de apa in Sahara, falimentul Romaniei va duce la falimentul fotbalului Romaniei. de fapt, clepsidra cerne si tot cerne, timpul e nemilos.. nu sunt de ajuns doar asemenea masuri, suntem jenant de mult in urma la infrastructura, baze de copii, juniori si tineret, la tehnicieni si arbitri, la capitolul management si manageri, la capitotul reclama si publicitate, la capitolul finantatori, la capitolul massmedia.. la aproape orice capitol. asa se face ca dispar cluburi enorme, si se joaca de-a fotbalul pustani corditi si echipe no name, gen viitorul, urziceni, vaslui, giurgiu, mioveni, otopeni, chiajna, botosani, etc etc

Vezi toate comentariile (17)
Comentează