FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVAMAXIMA.RO

Mogoşanu: "Băieţi, atenţie la Costea şi la Wobay!" :)

Articol de GSP - Publicat luni, 16 februarie 2009 00:00

Antrenorul celor de la FC Caracal, Daniel Mogoşanu, spune că va aborda la victorie amicalul de mîine cu Universitatea şi le-a trasat deja anumite sarcini tactice jucătorilor săi.

"Rezultatul bun va veni numai în urma unui joc pe măsură. Normal că vom încerca să şi cîştigăm. Nu ştiu dacă vom şi putea realiza acest lucru, dar sper să iasă în meci bun şi spectaculos. Nu mi-e teamă că vom pierde la scor în faţa Craiovei, altfel nu ne-am mai prezenta la stadion.

Avem un avantaj, noi cunoaştem echipa Universităţii, însă craiovenii nu ne ştiu pe noi, aşa că vom încerca să dăm o replică bună. Universitatea are mulţi fotbalişti periculoşi, în special Costea şi Wobay. Chiar azi, în vestiar, le-am zis băieţilor care vor juca în zona lor să aibă o atenţie sporită", a spus azi fostul fotbalist şi antrenor al Universităţii, Daniel Mogoşanu, pentru craiovamaxima.ro.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează