FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO – FC VASLUI 4-1

Moldovenii au avut şi ei 11 metri

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 aprilie 2009 00:00

În minutul 37, întreaga banca tehnică a Vasluiului a explodat, în urma unui duel în careu între dinamovistul Adrian Cristea şi Ljubinkovici. Mijlocaşul oaspeţilor a trimis mingea cu capul spre poarta lui Lobonţ, însă în prealabil a fost lovit cu piciorul în gît de mijlocaşul "cîinilor". Arbitrul Ovidiu Haţegan nu a dictat nimic! Reluările GSP TV arată că "centralul" a greşit neacordînd lovitură de pedeapsă în favoarea trupei lui Moldovan. La pauză, Hugo Luz şi Pavlovici s-au năpustit spre Haţegan, fiind cu greu opriţi de Cînu.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
 •  12 Aprilie 2009, 11:13

nu a fost nimic, nici macar jucatorul nu a cerut, daca il atingea, se tavalea pe jos 5 minute,lasati prostiile...de ce nu spuneti ca hugo luz trebuia eliminat in prima repriza, a avut vreo 3 intrari de galben, sub ochii arbitrului?

 •  12 Aprilie 2009, 09:41

Mai cititi regulamentele de fotbal , abia apoi comentati! Joc periculos in careu:- 2 situatii:1. daca este lovit jucatorul se da penalty; 2. Daca nu este lovit jucatorul se da lovitura libera indirecta de la locul incidentului. Din ce s-a vazut pe reluarile tv a fost lovit jucatorul, deci a fost penalty. Dar oricum , dinamo a fost mai buna si a meritat sa castige! Forzza Vaslui! sa mergem cat mai multi la Buzau in cupa!

 •  12 Aprilie 2009, 09:35

in faza asta trebuia acordata ,maxim,lovitura indirecta din careu...ce vb de 11 metri?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează