FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - POLI IAȘI, MIERCURI, 21:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Moldovenii nu se lasă păcăliți: "Reghe face fără probleme două echipe, și fără jucătorii de la națională"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 august 2016 12:24

Steaua și Poli Iași vor juca miercuri, de la ora 21:00, partida restantă din prima etapă a Ligii 1, care a fost amânată din cauza meciului pe care Steaua l-a disputat cu Sparta Praga, în preliminariile Ligii Campionilor.

În ciuda faptului că Reghecampf nu se va putea baza pe Vlad Achim, Gabi Enache, Adi Popa și Nicolae Stanciu (convocați pentru meciul naționalei cu Muntenegru), ieșenii nu consideră că vor avea un avantaj. 

"Nu putem amâna meciul, s-a amânat o dată și acum trebuie să jucăm. Reghe poate face fără probleme două echipe, chiar și fără jucătorii de echipă națională, nu avem niciun avantaj.

Noi avem un jucător la U19, care se va prezenta pe 31 seara la lot, fără probleme. L-am rugat frumos pe secretarul general al Federației să accepte, pentru că e un jucător din primul 11", a spus Florin Prunea, președintele lui Poli, la Digi Sport.

Meciul dintre Steaua și Poli Iași va fi în direct la Digi, Dolce, Look și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
zidane92
zidane92  •  28 August 2016, 17:14

+ echipele participante in CL au obligatia sa aiba echipa de youth league, daca JJ vrea sa faca echipa de primavara europeana in champions league trebuie sa aiba 18-20 jucatori U21 sa faca aceea echipa, sunt enceanu, mihalcea sau cristi raiciu de la rapid, nu vad ce atatea plansete!

zidane92
zidane92  •  28 August 2016, 17:11
Postat de gerulozaurus pe 28 August 2016, 14:41

Si daca Simion se accidenteaza la antrenamente pana miercuri ?

Echipa cea mai mare si buna din estul europei si-a inscris o echipa satelit in L3 numita fc barcelona steaua 2, profitand de prevederea oficialilor frf ca echipele din primele 2 ligi sa isi poata inscrie satelit in liga a3a desi nu exista pana in acest sezon o astfel de echipa, iar in schimbul acestui favor echipele satelit au obligatia sa foloseasca 8 jucatori sub 21 : adica 5 under 21 si 3 under 19 tot timpul jocului, deci aveti de unde alege!!! In al doilea rand eu inteleg ca e saracie si ca banii vin de la becali nu de la ziar, dar totusi eu nu inteleg la ce nationale joaca Marko Momcilovic, William de Amorim, Ricky Boldrin sau Jugurtha Hamroun ori Sulley Muniru?

luis
luis  •  28 August 2016, 15:23
Postat de gerulozaurus pe 28 August 2016, 14:20

Steaua are toti jucatorii under 21 selectionati la tineret...bun, atunci cum poate juca Steaua acest meci cu regula aia Burlaceanista under 21 ?

Intr-adevar, inca o problema aparuta in urma aberatiei FRF, cu regula jucatorului U21. Adica, eu iti dau toti jucatorii U21 la lot, sa te folosesti de ei, si tu m-ai putea penaliza cu 3 pct, daca eu nu mai gasesc inca un pusti sa-l bag pe teren. Mai facem lot competitiv, bazat pe profesionalism si eficienta sau facem din toate echipele din prima divizie case de copii fotbalisti?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează