FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Moraru e dispus să vândă Rapidul! Anunț în ce privește viitorul echipei. Cine va fi antrenor și câți jucători are sub contract acum

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iulie 2016 11:36

Valerii Moraru a anunțat care sunt planurile sale cu Rapid chiar dacă echipa va rămâne în Liga 1. Acesta a dezvăluit faptul că în acest moment echipa are 12 fotbaliști, iar Dan Alexa ar putea reveni. 

"Visul meu este să găsim un investitor potent financiar care să preia clubul. Noi nu ţinem la banii pe care i-am investit şi nici nu ne interesează. Eu fac tot ce o să pot să salvez Rapidul.

Noi am investit aproximativ 12 milioane de lei, dintre care vreo 5 milioane de lei au fost la publicitate. Deci nu sunt datorii. Vă spun sincer, investitori mai buni ca noi nu au fost la Rapid”, a declarat Valerii Moraru la DigiSport.

...despre echipă: "Avem contracte cu 12 fotbaliști. De asemenea, chiar dacă până în septembrie nu vom avea o echipă competitivă, ne putem face apoi. Jucătorii buni stau și dacă nu găsesc nimic, pot veni la noi. Plus că ne ajută sistemul cu play-off și play-out.

De asemenea, Dan Alexa e și el gata să revină. Asta din discuția mea cu el. Vine dacă echipa rămâne în Liga 1", a zis Valerii Moraru la Digi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  22 Iulie 2016, 21:45

...mai Morarule tu ai o problema Romania este in U.E....iar tumesti in uniune inca...greu cu mentalitatea...nici nu stii ce ai furat si distrus pentruca tu gandesti ca un...rus...pardon...

plischi
plischi  •  22 Iulie 2016, 17:53

tot ce se face pentru salvarea rapidului se face cu un pas mai tarziu decat trebuia.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  22 Iulie 2016, 15:22

parca alexa zicea ca nu ramane suta la suta,mai ales cu juniorii,dar daca el doreste sa se faca de ras,sa ramana,oricum ar fi ceva incredibil sa se dea o asemenea decizie,unica in lume

Vezi toate comentariile (17)
Comentează