FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Moraru ţinut la uşă! Finanţatorul din Grant nu a fost primit la Comisia de Disciplină

Articol de - Publicat marti, 26 iulie 2016 00:00

La presiunea suporterilor, care l-au taxat ieri atât la venirea, cât şi la plecarea de la LPF, cu apelative gen "Săracule! Dă bani la Rapid!" sau "Să ajungi la puşcărie, ca şi Copos!", Valerii Moraru a mai avut o surpriză. A fost ţinut la uşa Comisiei de Disciplină, unde nu a avut acces!

"Moraru nu avea calitate procesuală în acest caz. Singurii care trebuia să se prezinte erau Răzvan Căprariu, un suporter desemnat de Comitetul Creditorilor, care are 1,2 la sută din acţiuni la SC Rapid SA, şi lichidatorul judiciar Aurel Brihac. Ultimul nu a venit, a cerut amânarea până miercuri", a explicat o sursă a Gazetei.

Aceeaşi sursă a mai spus că Moraru a venit împreună cu soţia, însă şi cu un vraf de documente şi contracte. "Ne arăta acorduri făcute cu jucători, dar semnate de fostul administrator special, Birlică Radu, care a demisionat de două luni. Acte fără valoare, numai lichidatorul judiciar are dreptul să mai semneze pentru Rapid".

"E ca în Evul Mediu! Voi face plângeri penale împotriva celor care m-au ameninţat pe mine şi familia mea. N-am de ce să vin la LPF ca pârât, cum m-au convocat ei"
Aurel Brihac, lichidator judiciar Rapid

"O să fac plângere penală și împotriva celui care a venit să înscrie echipa în Liga 1 în numele meu"
Aurel Brihac, lichidator judiciar Rapid

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
marius.bxl
marius.bxl  •  26 Iulie 2016, 10:32

Papagalu asta de moraru crede ca-i face doar din vorbe pe astia din lpf.moldovene plateste bai datoriile daca vrei bani din drepturi de televizare si liga1 .....saracio

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  26 Iulie 2016, 09:48

O minciuna sfruntata a GSP-ului becalizat! Suporterii l-au inconjurat cu mult drag: ”Bogatule! Nu mai da atatia bani la Rapid!” Dl. Moraru a fost tinut la usa ca sa i se ofere paine si sare, iar onorata comisie s-a inghesuit sa-si faca selfie-uri cu finantatorul din Grant...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează