FOTBAL  »  Superliga  »  CUPELE EUROPENE

Motiv inedit pentru care UEFA nu le permite ieșenilor să joace în Copou meciurile din cupele europene

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 iunie 2016 21:24

Forul european i-a înștiințat pe oficialii de la CSMS de faptul că scaunele din tribunele arenei ieșene nu sunt conforme standardelor UEFA.

Mai exact, spătarele scaunelor nu au înălțimea regulamentară. președintele Iașiului, Florin Prunea, a declarat însă că a luat legătura cu firmele de profil pentru a rezolva această problemă, informează Digi24 Iași.

"Noi am anuntat preţul la bilete şi că vom juca la Iaşi, ţinând cont de faptul că avem licenţa de cupe europene din partea Comisiei de Licenţiere a FRF şi de cele spuse de reprezentantul UEFA care ne-a inspectat stadionul, unde au mai fost găzduite meciuri internaţionale.

Apoi, ni s-a comunicat că nu avem voie să jucăm în Copou, pentru că spătarele scaunelor nu au înălţimea regulamentară. Am luat legătura cu firme de profil, care ne-au asigurat că pot înlocui scaunele până la ora meciului.

Am înştiinţat UEFA de acest lucru, iar luni aşteptăm răspunsul privitor la locul unde se va juca meciul tur cu Hajduk", a declarat Prunea.

CSMS Iași va întâlni gruparea croată Hajduk Split, în turul doi preliminar al Europa League. Cele două manșe vor avea loc pe 14, în Copou, și 21 iulie, la Split.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
pedro_nr1
pedro_nr1  •  26 Iunie 2016, 12:21

stiu, stiu ... tu ai fi vrut ca cs universitatea prazarii sa se faca de ras , in frunte *** ivan ... :) cand o sa invete ivanel fotbal o sa ajunga echipa lui si-n cupe , stai calm ca nu aveti valoare :) !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  26 Iunie 2016, 10:23

Iasul a blatuit meciul de la Timisoara ...ca sa se faca de ras in Europa...

juventin
juventin  •  26 Iunie 2016, 09:23
Postat de Tatar Alexandru Ioan pe 26 Iunie 2016, 08:07

Nu le-au cumpărat de la firma care le-a dat spaga nenorociților din cuibul de spaga și corupți numit...UEFA? O adunătură de nesimțiți și bețivi după chipul și asemănarea lui platinescu și iohannescu prototipul ..european al lui dragomir și sandu!Și la UEFA trebuie sa mergi cu...mâinile ocupate!ca sa primești soluții. ..favorabile!!!

Ai impresia ca uefa e condusa de nichita ?:)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează