FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Motivele incredibile pentru care Hagi a renunțat la Viitorul II » Ce solicitări a primit "Regele"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 august 2017 21:29

Gică Hagi a decis astăzi să desființeze echipa a 2-a de la Viitorul, echipă care era în Liga a 3-a. (Vezi detalii)

FC Viitorul a emis un comunicat și a explicat motivele pentru care Gică Hagi a luat această decizie.

Potrivit comunicatului, juniorii de la Viitorul aveau nevoie de o altă şansă de a face mai rapid pasul către prima formație. În plus, mai multe echipe din Liga 1 și Liga a 2-a au nevoie de jucători eligibili regulii jucătorului sub 21 de ani și au făcut mai multe solicitări către Viitorul.

Comunicat Viitorul

"În urma desființării echipei secunde a clubului, care a dus la apariția unor articole în presa centrală, FC Viitorul face următoarele precizări:

După o experiență de trei ani cu echipa secundă s-a constatat că este mai bine ca aceasta să-și întrerupă activitatea din următoarele motive:

jucătorii juniori din cadrul Academiei aveau nevoie de o altă motivație, de şansa de a face mai rapid pasul către prima formație.

FC Viitorul a primit numeroase solicitări de la diverse cluburi din primele două ligi care au nevoie de jucători eligibili cu regula FRF privind criteriul de vârstă, mai ales că avem foarte mulți jucători tineri, de certă valoare, convocați constant la loturile naționale" se arată în comunicatul celor de la Viitorul

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
romulus65
romulus65  •  24 August 2017, 13:28
Postat de 122vlad pe 24 August 2017, 10:20

ROAF al FRF articolul 19 paragraful 20d

Da, ai dreptate dar nu mi se pare ca depunctarea ar fi corecta. Nici Dinamo nu a fost depunctata cand a renuntat la a doua echipa. Ori legea este aplicata la fel pentru toti ori renuntam la paragraful respectiv. in plus cele 7 echipe din liga 1 care nu au o a doua echipa sunt avantajate deoarece ele nu vor risca niciodata sa fie depunctate. Cred ca mai bine decat sa prevada o depunctare articolul respectiv ar trebui sa prevada o amenda modica (undeva pe la 10.000. de euro) pe care sa o primeasca in fiecare an si echipele din liga 1 care nu au o a echipa satelit.

122vlad
122vlad  •  24 August 2017, 10:20
Postat de romulus65 pe 23 August 2017, 23:58

Unde scrie ca o echipa de Liga 1 care renunta la cea de a doua echipa trebuie penalizata cu 9 puncte? Pai atunci sa fie penalizate si Iasi,Timisoara,Botosani,Sepsi,Juventus si Dinamo ca nici ele nu au echipa a doua.

ROAF al FRF articolul 19 paragraful 20d

alenb
alenb  •  24 August 2017, 09:50
Postat de Mihai Dinu pe 24 August 2017, 09:50

Motivația desființării echipei a doua este eficientă si pentru club si pentru jucătorii aflati la varsta junioratului. Șansa juniorilor de a juca in prima liga este prioritară, asa ca orice acuzație este neavenita, răutăcioasă.

Pai si cu ce-i impiedica echipa a doua sa joace in prima liga? Crezi ca Viitorul 2 nu accepta transferul la Viitorul 1?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează