FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Motivele care l-au determinat pe Hagi să-i vândă pe Benzar și Nedelcu la FCSB: "Am considerat că e logic și normal"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 august 2017 20:06

Cristian Bivolaru, directorul general al Viitorului, a vorbit despre motivele care l-au împins pe Gică Hagi să-i vândă de Romario Benzar (25 de ani) și Dragoș Nedelcu (20 de ani) la FCSB în schimbul a 2,7 milioane de euro.

"La Nedelcu a fost cea mai interesantă ofertă dintre cele care au existat. E o sumă de transfer foarte bună. Are și bonusuri extrem de consistente.

La Benzar a fost dorința lui Gică de a-l ajuta să plece într-un moment în care jucătorul avea nevoie de o schimbare. Benzar e un jucător extraordinar, ținea vestiarul, îi mobiliza pe jucători. După atâția ani am considerat logic că e normal să-l lăsăm să plece la o echipă performantă", a declarat Cristian Bivolaru la TV Digi Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
10201741094405690
Tudoroiu Mariana  •  17 August 2017, 21:37

Pai la ce echipa mai performanta decat la campioana Romaniei sa fii dle. Bivolaru???!!! Daca tinea si tot vestiarul chiar nu mai aveati nevoie de el? Imi pare rau sa spun, dar se vede de la o posta ca Viitorul este pepiniera ***. De ce se mai ascunde Gigel in spatele cuvintelor si nu recunoaste pe fata, barbateste. Si schimbarea asta numai la fcsb putea sa aiba loc, nu mai existau alte echipe performante in Europa?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zizu
zizu  •  17 August 2017, 21:42

plus ca finul trebuia sa dea obolul nasului ptr punctele cedate!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează