FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Motivul incredibil pentru care Gabriel Tamaş a ratat un contract de milioane: "Putea să primească 100 de lovituri de bici"

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 23 ianuarie 2015 17:35

E bine cunoscut faptul că Gabriel Tamaş a fost adus la Steaua după ce Victor Piţurcă l-a propus în Ghencea. 

Internaţionalul de 31 de ani a fost la un pas de a ajunge la Al Ittihad, însă şeicii au blocat transferul după ce au aflat de problemele pe care jucătorul le are cu alcoolul.

”Gabi Tamaş a fost aproape de un transfer la Al Ittihad în perioada de mercato din luna ianuarie, însă mutarea a picat deoarece conducerea ştia că «dragostea» lui pentru alcool intră în contradicţie cu legile locale, care sînt stricte în Arabia Saudită.

Dacă ar fi fost prins sub influenţa băuturilor alcoolice, putea să primească 100 de lovituri de bici”, a spus Răchită, potrivit celor de la akhbaar24.argaam.com.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
jim_b_brown
jim_b_brown  •  23 Ianuarie 2015, 18:12

Cu valahul ce facem ? Parca ar fi bine de dus acolo ! :))

nebraska
nebraska  •  23 Ianuarie 2015, 17:42

La fscb alcoolul e bine vazut,abstinentii sunt cedati gratis.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează