FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Motivul pentru care a căzut transferul lui Alibec: "FC Porto era gata să dea 15 milioane de euro"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 septembrie 2017 18:35

Denis Alibec (27 de ani) a fost dorit după dubla cu Sporting Lisabona din play-off-ul Ligii Campionilor de Porto, însă transferul nu s-a mai realizat.

Jurnaliștii portughezi de la Record susțin că FC Porto era gata să plătească 15 milioane de euro pentru atacantul de la FCSB, însă n-a făcut-o din cauza Fair Play-ului Financiar.

"Fair Play-ul Financiar al UEFA a pus frână transferurilor exagerate. Fără acest FPF, Alibec ar fi fost cumpărat chiar și cu 15 milioane de euro, plus alți jucători", notează sursa citată.

Ce înseamnă Fair Play Financiar?

Acest criteriu împiedică echipele de fotbal să utilizeze mai mulți bani pe jucători decât câștigă. UEFA dă amenzi usturătoare în cazul în care nu se respectă Fair Play-ul Financiar, iar în unele cazuri sancțiunile merg chiar și până la excluderea din cupele europene.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
locco
locco  •  01 Septembrie 2017, 20:36

Fc porto era gata sa dea 15 milioane da nu aveau bani :))) sau erau gata sa dea 15 milioame dar nimeni se la fc porto nu era prezent sau ei dadeau da nici becali nui vedea. Ce dreacu stiri sunt astea , pai ce sa faca cu el sa-l puna la murat ca e omi tras prin inel de butoi de varza. Ati pus stirea asta in ziua meciului nationalei sa vada lumea ce greseala a facut Daum a lasat jucator de 15 milioane da de lei acasa si bine a facut.

crapcaras
crapcaras  •  01 Septembrie 2017, 20:02

Ce tampenii scrieti frate, il citati din nou pe hotul de Dragomir. Uite articoulul de la Record http://www.record.pt/futebol/futebol-nacional/liga-nos/fc-porto/detalhe/fc-porto-oferece-8-milhoes-de-euros-por-alibec.html Spune 8 milioane, negru pe alb, jurnalisti de nimic ce sunteti.

haideusicfr
haideusicfr  •  01 Septembrie 2017, 20:02

Da"cu ala Neymar cum ? Cu fair playul? Nu aveti voi asa ceva si umblati cu *** vopsita.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează