FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Motivul pentru care a întîrziat transferul lui Marica » Gigi s-a sucit: ”Mi-am dat seama că am greșit”

Articol de GSP - Publicat joi, 14 ianuarie 2016 18:24

Gigi Becali a explicat de ce transferul lui Ciprian Marica nu a fost perfectat mai rapid.

Patronul Stelei a recunoscut că a greșit în momentul în care i-a făcut niște promisiuni atacantului de 30 de ani în privința anumitor clauze din contract.

”Ciprian pleacă mîine în Antalya. El mi-a spus că se teme în România doar de gălăgie și că vrea liniște.

Mi-am dat seama că am greșit cînd i-am spus că poate pleca în ce moment vrea. Mă refeream doar la perioadele de transferuri sau după ce se termină preliminariile din Liga Campionilor.

Am mai discutat și despre impozite, pentru că s-a schimbat legea și nu știam cine și ce plătește, și vă spun că nu mai este vorba de o primă de 1 milion de euro, ci de 1,4 milioane de euro”, a spus Gigi Becali

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
starcraft
starcraft  •  14 Ianuarie 2016, 21:25

Cu Marica sau fara el, FCSB oricum poate sa nu prinda grupele UCL, si financiar nu ar fi tocmai bine pentru FCSB, tot e o probabilitate de risc. Dar Marcica are de castigat in toate situatiile, si mai ales joaca la EURO2016!

starcraft
starcraft  •  14 Ianuarie 2016, 21:14
Postat de botizann pe 14 Ianuarie 2016, 20:41

Pana la urma Gigi a iesit bine ... daca asta nu joaca nimic , totusi are salariul mediu pe economie :))))... Daca prinde UCL ii da *** ... il da afara cred :)))

amandoi sunt au iesit bine din acest transfer. pentru ca daca steaua nu prinde grupele UCL in septembrie, Marica are sa aiba 2-3 trofee castigate in romania + o prezenta la EURO2016. si cum perioada de transfer se termina in septembrie inainte de startul Champions Ligue, se poate transfera lejer la o echipa din Europa pe un salar de 1,5-2 mil salar pe sezon. Si mai mult de atat, daca Marica a semnat pe 1 an, o sa aiba doua optiuni daca ar pleca in septembrie (sa renunte la 1 mil pentru calificare in grupe UCL cu FCSB, dar sa fie declarat liber, astfel el poate cere salar mare la viitoarea echipa). Sau si mai bine, primeste 1 mil de la FCSB, joaca si in grupele UCL, ii creste cota si mai mult si in ianuarie 2016 fiind jucator liber, la fel poate cere salar mare la alta echipa. Mi se pare ca Marica e cel mai castigat din acest transfer si mai putin FCSB. Joaca el gratis acum dar sa spunem ce sa fi facut cu 25.000 x 7 luni, e maruntis fata de un contract de 1,5-2 mil la o echipa din Europa.

botizann
botizann  •  14 Ianuarie 2016, 20:41

Pana la urma Gigi a iesit bine ... daca asta nu joaca nimic , totusi are salariul mediu pe economie :))))... Daca prinde UCL ii da *** ... il da afara cred :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează