FOTBAL  »  Superliga  »  PLECARE

A plecat de la Tg. Mureş în vară şi acum e sigur că şi Dan Petrescu va proceda la fel: "Sînt mari probleme"

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iulie 2015 21:46

Narcis Răducan, președintele executiv al Pandurilor Tg. Jiu și fostul oficial al lui ASA, a dezvăluit problemele cu care se confruntă formația tîrgmureșeană și recunoaște că l-a surprins decizia lui Dan Petrescu de a veni la vicecampioana României.

"Au fost probleme mari cu banii. Jucătorii care au făcut performanță nu și-au primit nici acum banii. Pe mine m-a surprins că Dan Petrescu a acceptat să meargă acolo. Era clar că el vine doar cu anumite clauze.

Probabil că dacă se califică în grupele Europa League situația va fi depășită, dar altfel e o încărcătură financiară mare. Și eu aștept banii de acolo. În situația asta e și Ciobotariu, dar și unii dintre jucători", a declarat Narcis Răducan la Dolce Sport.

Declarația lui Narcis Răducan vine după ce Dan Petrescu a primit o ofertă de a antrena în China.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  06 Iulie 2015, 07:43

China, noua terra nova.

agentul0007
agentul0007  •  06 Iulie 2015, 00:42

si cand era acolo declara ca sunt cu banii la zi jucatorii

Vezi toate comentariile (2)
Comentează