FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Motivul pentru care Dinamo nu reușește să aducă atacantul dorit » Un fost jucător le-a făcut anti-reclamă și l-a enervat pe Rednic!

Articol de GSP - Publicat marti, 28 iulie 2015 01:00

Mircea Rednic s-a plîns după meciul cu Viitorul, 1-1, că jucătorii pe care vrea să-i aducă la Dinamo se răzgîndesc după ce află că în Liga 1 sînt mari probleme financiare, chiar dacă inițial își dau acordul și se înțeleg inclusiv la bani cu formația roș-albilor.

Un caz clar este al atacantului polonez Lukasz Gikiewicz, liber de contract după ce a plecat de la Levski Sofia, care e dorit insistent de Rednic dar evită să dea răspunsul final din cauza unei conversații cu fostul dinamovist Kamil Bilinski.

Acesta a recunoscut pentru GSP că i-a explicat lui Gikiewicz  problemele de la Dinamo: "Da, am vorbit cu Gikiewicz, dar i-am spus care- i situaţia de la Dinamo. Ceva normal, nu am minţit cu nimic. N-am vorbit urît despre club! I-am spus conaţionalului meu că Dinamo este în insolvenţă. Am minţit cu ceva?!".

Alte dezvăluiri ale polonezului puteți citi în ediția tipărită de azi și în cea digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

✓Mircea Lucescu împlinește mîine 70 de ani! Gazeta prefațează aniversarea cu un superreportaj din Hunedoara
✓Miză financiară uriașă! Steaua își joacă stabilitatea în dubla cu Partizan
✓Primul partizan a fost român! Povestea lui Virgil Popescu, fost fundaș la Juventus București și fondator al lui Partizan Belgrad
✓Interviu cu Gorobsov, care a povestit ce-i place în România, dezvăluind și care este fotbalistul său preferat din L1
✓Cele mai tari ponturi sînt doar în ziar! Mizează pe noi și cîștigă!
✓10 concluzii după Turul Franței, ce am înțeles din el: cel mai complicat din ultimul deceniu!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
zecs93
zecs93  •  29 Iulie 2015, 01:13
Postat de 1745flo pe 28 Iulie 2015, 23:02

Bili nu prea a rupt gura targului si nu realizeaza ca s-ar putea ca Dinamo sa ramana varful cariereri lui!

adevarat dar totusi bili era golgheteru nostru, e inacceptabil sa te desparti de golgheteru tau si dupa ce te desparti te bati cu pumni in pipet si spui ca ai niste atacanti, unu care a jucat pe la o echipa mare din franta si cand colo ei nu au pe nimeni, au adus un *** care daca nu slabeste pana la craciun*** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  29 Iulie 2015, 00:13

Vai...dar ce mult a "mintit" bilinski ala sau cum il cheama (nu cred ca merita retinute numele unor prieteni de fotbalisti) cand a spus ca dinamo e in insolventa. Daca te iei dupa postacii platiti de pe acest site ....ai impresia ca dinamo a castigat cel putin 5 campionate si vreo 2 cupe europene in ultima vreme si ca e condusa de un multimiliardar care arunca cu milioane in stanga si in dreapta si care nu mai stie ce superstaruri de nivel mondial sa mai aduca la echipa in fiecare an.

1745flo
1745flo  •  28 Iulie 2015, 23:02
Postat de conasu_boeru pe 28 Iulie 2015, 15:08

Trebuia sa ii spuna si faptul ca spre deosebire de 85 % din echipele din Liga I , Dinamo plateste salariile la zi , ca la el au fost luni când a castigat si 12 000 e euro pe luna cu bonusuri de rezultat si goluri marcate ! S-ar putea din septembrie când o sa vrea el, sa nu mai aiba loc de altul mai bun !

Bili nu prea a rupt gura targului si nu realizeaza ca s-ar putea ca Dinamo sa ramana varful cariereri lui!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează
Close