FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Motivul pentru care era să pice transferul lui Planici la FCSB: "Becali i-a închis telefonul, nici n-a vrut să audă!"

Planici a fost integralist în toate cele 6 meciuri pe care Vojvodina le disputase în actualul sezon din Serbia Foto: Guliver/Getty Images
Planici a fost integralist în toate cele 6 meciuri pe care Vojvodina le disputase în actualul sezon din Serbia Foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 27 august 2017 09:00

Zvonko Milojkovici, managerul lui Planici, a încercat disperat să blocheze trecerea fundașului la Steaua, nervos că n-a primit bani de la Becali.

O lună s-au chinuit steliștii să-l transfere pe Bogdan Planici. Afacerea s-a oficializat abia miercurea trecută, în dimineața returului cu Sporting, când stoperul a semnat pe 4 ani. Totuși, situația sârbului e departe de a se fi clarificat. Surse autorizate susțin că impresarul a făcut presiuni și după aceea să-l determine pe jucător să plece de la FCSB: vineri seara l-a sunat pe Bogdan să fugă din cantonament și să nu se prezinte la antrenamente!

Ieri la prânz, Nicolae Dică a vorbit deschis despre problemele pe care le ridică achiziționarea lui Planici. "Da, e încurcată treaba cu Planici. Sunt ceva diferende cu cei de la Vojvodina! Credeam că totul este OK, dar tot ce știu acum este că la cei din Serbia e o problemă. Nu am nicio idee de alt fundaș central. Dacă nu vom rezolva transferul lui Planici, probabil că vom încerca să aducem pe altcineva. Dacă nu, asta e, vom merge la luptă cu ce avem", a spus tehnicianul de 37 de ani.
A contribuit la scăderea sumei de transfer

La mai puțin de 60 de minute de la declarațiile antrenorului, oficialii vicecampioanei au postat un comunicat: "FC Steaua București anunță că transferul fundașului Bogdan Planici, provenit de la FK Vojvodina, a fost perfectat! Jucătorul se va pregăti sub comanda lui Nicolae Dică începând de săptămâna viitoare, când vor fi reluate pregătirile echipei".

Surse din cadrul formaţiei au dezvăluit motivele pentru care agentul fundașului, Zvonko Milojkovici, a încercat să blocheze transferul: "Inițial, Vojvodina a cerut 500.000 de euro pentru transferul definitiv al lui Planici. După ce la negocieri a participat și agentul fotbalistului, s-a reușit realizarea tranzacției pe numai 300.000 de euro. Imediat ce actele între cluburi au fost parafate, Milojkovici a mers la biroul lui Argăseală și i-a cerut acestuia un comision de câteva zeci de mii de euro. Argăseală i-a transmis solicitarea patronului, dar acesta i-a închis imediat telefonul. Nici n-a vrut să audă de cheltuieli suplimentare, motiv pentru care ulterior Zvonko a făcut tot ce-a putut să pună bețe-n roate".

"Impresarul ne-a transmis să nu mai așteptăm «cartea verde» că nu o să mai vină! Milojkovici e o persoană extrem de influentă în Serbia, cu relații mari de tot la Vojvodina. A încercat prin toate mijloacele să blocheze acest transfer, dar n-a reușit"
Surse din cadrul FCSB

Supărat pe Vojvodina

Imediat după ce-a semnat contractul cu FCSB, Bogdan Planici a lansat un atac împotriva celor de la Vojvodina, care mai bine de o lună i-au blocat transferul în România. "Speram să ajung mai devreme la Steaua, dar fostul meu club mi-a făcut probleme! În cele din urmă, cei de acolo au fost de acord și sunt foarte bucuros că am venit la Steaua!", spunea fundașul miercuri dimineață.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
gicab
gicab  •  27 August 2017, 19:55
Postat de Helen White pe 27 August 2017, 14:03

Tu ce venituri ai ba clatitare ? Dupa cum apari pe gsp mai mult de 600 lei nu faci .

"Ba" afla ca îmi permit anumite chestii

balauru48
balauru48  •  27 August 2017, 15:20
Postat de Helen White pe 27 August 2017, 14:45

De Albin si Impotrive mai sti ceva ?

Stiu ca ai 2 clase ca trenul, ca esti agramat si ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

105576070159738
Helen White  •  27 August 2017, 14:56
Postat de randoom.__ pe 27 August 2017, 14:49

sa compari veniturile unui om de rand cu a unui fotbalist este de tot rasul. dar si asa,salarile alea de 2 - 3 mii de euro nu sunt asa de spectaculoase nici cand compari treaba asta cu o tara bananiera ca romania. un functionar public oarecare castiga cel putin 1000 de euro pe luna. adevarul este ca ori ne-au mintit timp de zece ani tradatorii de tara de asa zis dreapta,ca suntem o tara saraca,ori ne baga psd-ul in faliment. din doua una,dar dupa calculele mele,cel tarziu in octombrie 2017 o sa aflam adevarul.

Randoame , 1k pe luna e bine pt o familie fara copii ?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează