FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Motivul pentru care Gigi Becali îl vrea pe Rădoi la Steaua: ”Cînd am intrat la pușcărie, a venit cu un milion de euro!” » Cum au decurs negocierile

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2015 21:43

Gigi Becali a vorbit despre cum au decurs discuțiile cu Mirel Rădoi pentru revenirea la Steaua.

"Am vrut să negociez cu Rădoi, dar nu m-a lăsat. Mi-a zis: «Nu vreau nici un ban de la tine, naşule. Ce, am înnebunit? Dacă facem bani, îmi dai tu cît vrei».

E singurul om care mi-a spus aşa. Sigur, că dacă vom face performanţă, o să cîştige mult. Dar nu e 100% Rădoi bătut în cuie. E posibil să rămînă Gâlcă, e posibil să facă echipă împreună", a spus Gigi Becali la DigiSport.

Patronul Stelei a dezvăluit și un moment în care finul său a sărit în ajutorul său: ”Cînd am intrat la puşcărie, Rădoi a venit cu un milion de euro la Virgil: «Ține banii ăștia în caz că are naşul nevoie». Singurii oameni cărora le-am scris din închisoare au fost Rădoi și Olăroiu. S-a întîmplat să se sune şi să plîngă împreună la telefon pentru mine. Ei sînt frații mei”.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (39)
goldenboy008
goldenboy008  •  26 Mai 2015, 11:54

Sincer ciobane o sa iti mai iei vreo 5 ani pentru ca ai inceput sa ai iarasi tupeu. Karma's a b-ea-ch!

767859679993470
Liviu Maxim  •  26 Mai 2015, 11:06

De unde le scoateti bai ofticosilor Numai unul si unul,care mai de care "mai destept." Si va pretindeti a fi suporteri stelisti .Cine dracu va plateste sa scrieti toate aberatiile astea pe aici. ***,invidia si mai ce ...ca bun simt nu aveti de loc.Sunteti doar plini de oftica .Ca si *** ala, care scrie ca nu scapam de Becali. Pai, mai *** si alti ca tine ,daca "scapam "de Becali ,cine mai asigura finantarea echipei?ca sa nu spun si eu fraza tipica -cine mai baga bani la echipa. Voi ...toti *** de pe aici ,care va dati filozofi ,spuneti numai tampeni si atat... Sau de fapt dati-va in fapt si spuneti ,cine va plateste sa spuneti toate aberatiile de pe aici?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

767859679993470
Liviu Maxim  •  26 Mai 2015, 10:58

Vezi toate comentariile (39)
Comentează