FOTBAL  »  Superliga  »  SELECȚIONER

Motivul pentru care Hagi ar fi fost dispus să vândă Viitorul

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 02 octombrie 2017 11:55

Cristian Bivolaru, directorul general de la Viitorul, a dezvăluit că Gheorghe Hagi a luat în calcul renunțarea la clubul Viitorul pentru a ajunge pe banca naționalei, dar nu a găsit o soluție imediată pentru echipa sa.

"Gică Hagi, din start, până să se ajungă la plecarea lui Daum, și-a exprimat public poziția față de echipa națională. Hagi consideră că, din postura de patron și de manager al Viitorului, a pleca antrenor la echipa națională creează probleme.

Gică nu avea o soluție imediată pentru club, nu avea pe cineva care să cumpere Viitorul și nu a vrut să stârnească astfel controverse", a spus Bivolaru la TV Digi Sport.

Hagi a fost una dintre soluțiile luate în calcul pentru postul de selecționer, dar a refuzat să plece de la Viitorul înainte de a ajunge la masa discuțiilor cu Federația.  

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  02 Octombrie 2017, 19:16

...nu se mai satura de bani ...

depeche
depeche  •  02 Octombrie 2017, 14:05

O porcarie de articol... cine isi vinde masina atunci cand isi doreste o bicicleta?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează