FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Motivul pentru care Lucian Sînmărtean joacă perfect la 34 de ani: "Aşa mă refac mai repede! E ca un bum de vitalitate"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 07 ianuarie 2015 15:51

Lucian Sînmărtean a fost desemnat cel mai bun fotbalist din 2014 şi a semnat un contract cu formaţia lui Victor Piţurcă, Al Ittihad.

Fotbalistul de 34 de ani a acordat un interviu pentru ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor în care a vorbit despre ce îl ajută să joace la un nivel înalt.

"Eu am un nivel de testosteron mai mare valoarea normală. Asta ajută să te refaci mai repede decît alţi jucător, eşti mai potent şi mai energic. Este ca un bum de vitalitate, aşa simt. Eu sînt plin de energie şi mă simt ca la 20 de ani. Dacă mă fereşte Dumnezeu de accidentări, o să mai joc cîţiva ani", a spus mijlocaşul pentru ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor.

Citeşte în ziarul Gazeta Sporturilor, pe care îl găseşti la chioşcuri, sau în ediţia digitală mai multe despre Sînmărtean şi despre cum a fost acuzat de dopaj.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
bazileon
bazileon  •  07 Ianuarie 2015, 19:55
Postat de ipocritul pe 07 Ianuarie 2015, 17:43

Doamne , proost mai esti si logica e ca tine , prooasta !

Ba nu e prost deloc, are foarte mare dreptate. Un testosteron marit e de multe ori patologic, iar semnele sunt foarte clare; nu am vazut asa ceva la S (poate brutalitatile gratuite?). Cinstit sa fiu, dupa cum arata, as crede ca are prea putin. Dar e posibil ca periodic sa-l aiba crescut, in urma unor injectii facute de bunul domn doctor. Asta i-ar putea aduce, pe langa transfer, o moarte cardiaca precoce. Oricum ar sta lucrurile, revelatia lui S se potriveste manusa cu scoala de gandire stelista care prin traditie bubuie de prostie. Asteptam comentariile lui nea Puiu Kasketa si ale nemuritorului Duckadam.

botizann
botizann  •  07 Ianuarie 2015, 19:18
Postat de salaaurel pe 07 Ianuarie 2015, 18:53

La calitate asta si la condiția pe care le deține Sanmartean ,necesita educație ,cei 7ani de acasă ,nu ca Mutu,Iancu,frații Costea ETC.

Mutu ? Bai taticule zeci de ani de acum incolo noi nu o sa avem un jucator ca Mutu ... Asa cu bune si cu rele cum a fost el ... Nu poti sa il pui pe Mutu in categorie cu fratii Costea , Sanmartean , Iancu si alti lesinati

salaaurel
salaaurel  •  07 Ianuarie 2015, 18:53

La calitate asta si la condiția pe care le deține Sanmartean ,necesita educație ,cei 7ani de acasă ,nu ca Mutu,Iancu,frații Costea ETC.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează