FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Motivul pentru care Negoiță l-ar fi demis pe președintele lui Dinamo » Ce s-ar fi întâmplat la DNA

Articol de GSP - Publicat marti, 09 mai 2017 13:21

Ionuț Negoiță a surprins pe toată lumea în urmă cu câteva zile, când l-a demis pe Cătălin Petrescu, președintele clubului încă din momentul în care Ionuț Negoiță a preluat acțiunile de la Nicolae Badea. 

Decizia este destul de surprinzătoare dat fiind faptul că Petrescu era unul dintre apropiații patronului dinamovist. 

Potrivit ziarului Libertatea, Negoiță l-ar demis pe Petrescu pentru că acesta l-ar fi "turnat" pe patronul lui Dinamo la DNA, dând detalii despre intrarea clubului alb-roșu în insolvență.

Ionuț Negoiță, patronul lui Dinamo, a fost pus sub control judiciar de către procurori, fiind acuzat de bancrută frauduloasă.Negoiță e acuzat că ar fi ascuns active în valoare de 18 milioane de lei când a făcut planul de reorganizare a clubului.

Citește și: A ASCUNS SĂFTICA? Negoiță ar fi înstrăinat un teren valoros înainte de intrarea în insolvenţă a lui Dinamo pentru a-l feri de ochii creditorilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  10 Mai 2017, 08:41
Postat de Doru Munteanu pe 09 Mai 2017, 19:09

babalauule in plan sportive Dinamo nu a facut nici o ilegalitate ...si apropo este suspectat ca ar fi facut acest lucru ... deci pina la proba contrarie e NEVINOVAT.... Oricum Dinamo nu poate pierde fraiere locul de Europa leaugue sau UCL daca se incurca fcsb-ul sau Viitorul

Asta cu "nevinovat pana la proba contrarie" sa o spui lui... Mutu (de la Dinamo, ca tot suntem "in tema"!). Poate citesti si stirea ca MAI a trimis Corpul de Control la Dinamo! Asa, pentru stiinta ta, ca tot sustii "nevinovatia hotilor". Chiar crezi ca Negoita este Sfantul Pavnutie? Stai sa vezi finalul si apoi sa incerci sa iei apararea unor urmariti penal. Daca era nevinovati nu ar fi fost urmariti penal, ci... martori!

demolarii
demolarii  •  09 Mai 2017, 22:31

Eu sunt mai atent la declaratia lui Rednic: " a fost singurul care m-a ajutat cu ultimele transferuri". Care transferuri? A lui Gnohere si Mevlja? In plus e clar ca Fcsb si a lor patron tremura si folosesc tot arsenalul, atacand in dreapta si stanga: ba pe Craiova, ba pe Viitorul, ba pe Cfr ( care ii facea campioana), ba pe Dinamo, ba pe Astra. In scurt timp se va lega de PSG sau de Barcelona, pe motiv ca i-ar fi tentat vedetele ca sa nu se concentreze la campionat ( poate vreo echipa araba care nu -i lasa antrenorul sa gandeasca).......asa a ajuns Fcsb cea mai populara echipa .....din parcare, ca stadion nu are.

andy_2008
andy_2008  •  09 Mai 2017, 20:56

Nu credem ca facea dm Negoita asa ceva.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close