FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FC VOLUNTARI 1-1

Motivul pentru care Silviu Lung jr. a lipsit din echipa Astrei + Cum au prins încredere giurgiuvenii după transferul lui Stanciu

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 august 2016 22:56

Dani Coman, președintele Astrei, a vorbit despre lipsa portarului Silviu Lung jr. din echipa giurgiuvenilor în egalul cu Voluntari, scor 1-1.

Oficialul campioanei României consideră că dacă Nicolae Stanciu a ajuns la Anderlecht pentru 9,8 milioane de euro giurgiuvenii pot lua și ei o sumă frumoasă pentru Denis Alibec.

"E îngrijorător că am pierdut multe puncte. Eu sper să ne revenim. Îmi doresc foarte mult ca echipa să demonstreze că are valoare. Sunt convins că odată cu revenirea lui Șumudică pe bancă își va reveni și echipa.

Silviu Lung jr. nu are nicio problemă, a fost decizia antrenorului Cristian Petre pentru a-l lăsa să se odihnească pentru echipa națională.

Stanciu e un jucător valoros, Steaua vinde cel mai bine. Dacă Steaua a obținut o sumă fabuloasă pe Stanciu, de ce n-am obține și noi o ofertă foarte bună pe Alibec? Denis nu s-ar duce oriunde. A avut oferte foarte bune din punct de vedere financiar și le-a refuzat. Avem o ofertă de 3 milioane de euro pentru el din Turcia", a declarat Coman.

Totuși, Cristian Petre, antrenorul secund care a preluat puterea lui Șumudică în vestiarul Astrei, susține că Silviu Lung jr. are ceva probleme: "Lung are o problemă la genunchi și am zis să nu-l forțăm. E mai bine să-l menajăm pentru națională."

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
458679717614506
Serban Ionescu  •  29 August 2016, 10:30

Astra ar putea scoate o carte cu basme pentru adormit suporteri si aburelui pentru fotbalisti!! Adevarul e altul: Nicolaie nu mai este interesat de echipa , nu mai baga nici un ban( sau nu are!!).Echipa e ca o corabie fara carmaci si fara panze!!Deriva duce cu siguranta la scufundare!! Mortul e tinut in fereastra!!

andy_2008
andy_2008  •  29 August 2016, 07:38

Si MARELE Budescu s a transferat de la voi in China,deci Alibec pleaca in desert pe 3 camile.

westfield
westfield  •  29 August 2016, 00:07
Postat de conasu_boeru pe 28 August 2016, 23:54

Asta cu menajarea portarului , eu nu am inteles-o niciodata și cred că de fapt a fost învoit după prestația excelentă de la Londra !

Eu cred ca-si vrea omul salariile...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează