FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Motivul pentru care transferul lui Filipe Teixeira la Steaua a intrat în impas: "Nu putem îndeplini cerinţele jucătorului"

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 februarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 07 februarie 2015 12:08

Petrolul a intrat în insolvenţă, iar Steaua vrea să profite şi să-l transfere pe Filipe Teixeira, văzut ca un înlocuitor perfect pentru Lucian Sînmărtean.

Portughezul de 34 de ani a intrat în ultimele şase luni de contract cu formaţia sa, iar roş-albaştrii au încercat să-l transfere. Viorel Păunescu, preşedinte de onoare al Stelei, a vorbit despre aducerea lui Teixeira.

" Filipe Teixeira este un jucător foarte valoros şi ar fi bun la Steaua. Din păcate, el a pus anumite condiţii pe care Steaua nu le poate îndeplini. El a cerut un salariu de 400.000 de euro, dar pentru club înseamnă mai mult. Steaua ar trebui să plătească aproximativ 700.000 de euro, cu tot cu taxe.

Ar fi discrepanţe prea mari între salariul lui Teixeira şi ce primesc restul jucătorilor şi nu este corect. Poate la vară, cînd va fi liber de contract, va avea pretenţii mai reduse şi va fi interesat de oferta Stelei", a spus Viorel Păunescu la DolceSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
simohayha
simohayha  •  09 Februarie 2015, 14:10
Postat de bunga_bunga pe 07 Februarie 2015, 15:19

a cerut atat de mult ca stia ca pielea p. de echipa nu da banu' a fost o forma eleganta sa se pipi pe ei. nici prin gand nu-i trece sa joace vreodata la panaramele alea

Sigur , idealul lui de viata a fost, inca din copilarie, sa joace la caprele insolvente si sa inoate in Dâmbu... Din acest motiv nu va juca niciodata la Steaua, mai ales ca este curtat de echipe din Albania si Moldova...

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  09 Februarie 2015, 01:09
Postat de fotbalclubsteauabucuresti pe 07 Februarie 2015, 12:42

Alpine cica il aduc pe Paszkany de la arabi cu catuse la maine si trofeele obtinute cu ajutorul mafiei Basescu PDL vor fi anulate!

da. mafia asta dr.tonta hrebenciuca jijji penelistu, pe cin' dracu o fi facut mare ? pe f.c.s.b. !!

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  09 Februarie 2015, 01:02
Postat de cracker pe 07 Februarie 2015, 15:47

Treaba sta asa, daca pleaca acum, Steaua trebuia sa-i dea banii pe care ii avea de luat de la Petrolul, pentru ca Petrolul vroia sa-o dea drumul dar sa renunte la bani, el nu vrea acest lucru, si nici Steaua nu mai vrea sa arunce cu banii asa ca vor x sau y, nu o frige buza sa-l transfere neaparat.Asa jucatorul ramane pana la vara iar Petrolul va trebui sa-i achite bani, esalonati ca acum sunt si ei niste insolventi (se vedea de acum 3-4 luni, de cand a intrat DNA in Primaria din Ploiesti sa opreasca robinetul, in 2 ani revin echipa de pluton in divizia B ca si Rapid, dar ei tot pe JSP la articole cu Steaua or sa fie),in vara vine la Steaua, pe bani mai putin daca mai vrea

poate vroia la steaua. deocamdata, n'a vrut la fcsb.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează
Close