FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Motivul real pentru care Steaua a ratat cea mai importantă țintă din această vară » Cît costa transferul

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iunie 2015 20:47

Steaua a ratat achiziționarea lui Paul Anton, de la Pandurii, deși clubul acceptase oferta. Daniel Stanciu, președintele lui Poli Timișoara, a dezvăluit la DigiSport de ce a picat afacerea:

"Anton a cerut 100.000 de euro la semnătură plus salariu de 15.000 de euro pe lună în primul an, 17.000 de euro în al doilea și 19.000 de euro în al treilea".

Becali ar mai fi trebuit să achite 250.000 de euro către Pandurii plus pe Ionuț Neagu la schimb.

În total, pe Steaua ar fi costat-o Anton mai mult de un milion de euro net de-a lungul celor trei ani de contract! Gigi a renunțat la mijlocașul în vîrstă de 24 de ani.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
1615889848625358
Dorel Patrascanu  •  02 Iulie 2015, 09:29

DOMNULE BECALI. -NU VA MAI AMAGITI CU TOATE MARTOAGELE DIN CAMPIONATUL ROMANIEI,CARE DUPA TREI PASE BUNE SE CRED UN FEL DE MESSI DE ROMANIA.CEL MAI BINE SI MAI BINE,LUATI TINERI CARE NU SUNT PLINI DE IFOSE CI DORESC SA SE AFIRME,ALERGAND NU CA ACESTE GLOABE COTATE LA MILIOANE DE EURO CAND EI NU VALOREAZA NICI CATE SUTE DE MII DE RONI.IN ALTA ORDINE,VA ROG DOMNULE BECALI,SA RUPETI LEGATURA CU GENERALII DE CARTON AI ARMATEI,CARE AU DORIT SA DISTRUGA CEL MAI PERFORMANT CLUB DE FOTBAL DIN ROMANIA.MIROSUL BANILOR,INVIDIA PE SUCCESUL DUMNEAVOASTRA CA INVESTITOR PRIVAT CARE ATI CREZUT CA SE POATE CASTIGA BANI DIN FOTBAL CU MULTI BANI DAR SI CU PERSEVERENTA,LE-A LUAT MINTILE GENERALILOR CARE JUDECA NICI CAT UN CAPORALSI CARE AU CREZUT CA DACA ISI I-A ACEA SIGLA,IN FOND O POZA,VOR FACE *** PRAF.APOI,LUATIVA TOATE INSTALATIILE PE CARE LE-ATI BAGAT IN STADIONUL ARMATEI SI LASATII SA FACA ACOLO UN POLIGON PENTRU ARMATA AMERICANA.SUNT MULTI PROSTI IN ROMANIA,DAR PARCA ASA MULTI CA IN ARMATA NU AM VAZUT.!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cracker
cracker  •  01 Iulie 2015, 10:56

Gigi s-a fript in trecut cand arunca cu milioane pe jucatori, era tepuit de toti, apoi a trecut la planul de criza cand a facut plafon de 10k, toti radeau de el, acum toti cei care radeau sunt in insolventa/faliment si au plafoane de 2-3k.Acum, Steaua ofera peste 10k pe luna si bani la semnatura dar nu oricum si oricui.Unuia ca Anton care vine de la o echipa ce s-a salvat de la retrogradare, care nu misca in finala Cupei Ligii, sa vina cu pretentii de parca el ar fi castigat 3 trofee intr-un an e cam mult. Oricum Steaua ii oferea peste ce are la Pandurii.

679566258843438
Ieremia Movila  •  01 Iulie 2015, 09:53

Vezi toate comentariile (34)
Comentează