FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Motivul rupturii dintre Dinu Gheorghe şi Rapid: "Nu pot accepta aşa ceva!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 23 ianuarie 2015 23:00

Fostul preşedinte al Rapidului, Dinu Gheorghe, a dezvăluit motivul pentru care a ales să părăsească echipa, deşi revenise în Giuleşti în urmă cu cîteva săptămîni. 

"Nu am reuşit să vorbesc cu domnul Moraru. De duminică nu mi-a răspuns.
Pe mine m-a deranjat că s-a încercat să se facă anumite lucruri peste capul meu.

Accept să ne consultăm, să vorbim, dar să se facă peste capul meu nu pot accepta!

Eu am vrut să merg la Rapid într-un moment în care n-ar fi mers nimeni. Nu vreau, însă, să fiu un «preşedinte-nejucător», ca să zic aşa. Mîine vor semna 6 jucători care au fost aduşi de mine. Cît am fost la Rapid am încercat numai să ajut”, a spus Dinu Gheorghe la DigiSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
gazistu
gazistu  •  24 Ianuarie 2015, 23:03

gata dinule, AI PLECAT DE LA RAPID, GATA! NU te mai intreaba nimeni nimik si tu iar deschizi subiectul!!

polistul68
polistul68  •  24 Ianuarie 2015, 21:02
Postat de magura pe 24 Ianuarie 2015, 11:18

Hmmm si totusi ce bun a fost Copos la echipa...!!!O sa-l plangem ca pe Ceausescu. A ajuns tara asta, vai mama ei, vanduta cu totul la straini...

Daca te incinta ideea ca Rapid a fost sustinuta cu bani furati....poti sa plingi dupa Copos. Eu nu pling dupa iancu. Sunt unele lucruri in viata, pe care trebuie sa le accepti asa cum sunt.

ticutroya
ticutroya  •  24 Ianuarie 2015, 15:19
Postat de al.tau.zeu. pe 24 Ianuarie 2015, 05:26

Sa-mi bag poala in gura ta, v0ma. Nu stiu pe altii, da' pe mine nu ma poate pacali acest s0b0lan. A venit sa mai faca o ''combinatie'' si cand a vazut ca nu merge.....gata, nu se mai intelege cu moraru. Ai fugit de la Astra pentru ca o sa se scufunde corabia acolo, nu ti-a mers la Rapid....acum pozezi in victima. M///o..rtii ma....tii de mustacios.

Daca crezi ca injuraturile tin loc de incurajari , te inseli amarnic !!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează