FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Motivul secret pentru care un jucător a dispărut din vederile lui Reghe » Clauza din contractul stelistului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 februarie 2017 14:51

În vară, Steaua l-a adus pe Dennis Man, 18 ani, pentru 300.000 de euro. Man a prins încă de la început minute în tricoul Stelei, dar în ultima vreme nici măcar nu a mai fost inclus în lotul lui Reghe.

Potrivit celor de la Glasul Aradului UTA a întrodus o clauză, potrivit căreia Steaua va mai plăti 100.000 de euro arădenilor dacă jucătorul va bifa cel puțin 10 meciuri. Mijlocașul a jucat  8 meciuri în prima parte a sezonului, iar potrivit sursei citate steliștii nu vor să-l mai folosească pentru a nu plăti banii.

" În noaptea transferului, când mai erau câteva ore până la încheierea perioadei mercatto, șefii UTA-ei și-au jucat puternic cartea și l-au determinat pe Gigi Becali să achite clauza la zece meciuri jucate de Man în roșu-albastru.


La meciul cu Voluntariul, un loc pe bancă a prins și brașoveanul Mihalcea și nu arădeanul. Probabil, bucureștenii nu vor să riște în niciun fel ca Reghecampf, în tensiunea partidelor, să uite de clauze și să apeleze la fostul utist" notează sursa citată

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
indolentu
indolentu  •  15 Februarie 2017, 16:22

mai se intreaba lumea de ce n avem fotbal uite d aia.trebuia distrus si baiatu asta de la arad ca aveam si asa multe valori bine ca petre ala de la uta n a ajuns la fabric cas smintina brinza adica fcsb.

stelbz
stelbz  •  15 Februarie 2017, 15:49

Atat Man cat si Mihalcea au aratat ca sunt jucatori cu calitati tehnice bune dar se pare ca nu au ajuns la un fizic mai robust si la o rezistenta si putere de a se lupta cu apararile adverse(precum Alibec sau Bizonul). La fel de tehnic este si Tanase dar am vazut cum repede l-au bagat la....ortopedie pt. 5-6 luni.... Asa ca trebuie sa mai......creasca !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează