FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CS U CRAIOVA 0-0 (1-0 ÎN TUR)

Mulțescu a confirmat după eliminarea cu Voluntari: "A fost ultimul meu meci la CS U"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 mai 2017 22:39

Gheorghe Muțescu a afirmat că nu va mai continua pe banca oltenilor, la finalul meciului retur cu FC Voluntari, 0-0, în urma căruia CS U a fost eliminată din semifinalele Cupei României, după 0-1 la general. 

"Concluzia e una singură: am terminat două meciuri și am reușit să ne batem singuri. Am depășit toate obiectivele fixate la începutul sezonului, dar nu voi mai continua ca antrenor.

Nu e treaba mea cine vine în locul meu. Eu am vrut mai mult, nu am vrut să aștept. S-a vrut o construcție prudentă", a spus Mulțescu la finalul meciului cu FC Voluntari, încheiat 0-0.

CS U Craiova a fost eliminată după ce a pierdut meciul tur de pe teren propriu cu scorul de 0-1, iar meciul retur s-a încheiat la egalitate, 0-0.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (3)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  19 Mai 2017, 00:10

...nea Gigi cu gura ta ai spus ca ne duci pe trei ...nimeni nu te a obligat sa spui asta ...deci obiectiv ratat ,,,dar nu din cauza asta pleci ...nu ai reusit sa castigi macar un meci cu fcsb din patru incercari ...ce sa facem cu tine ?

kaloogarele
kaloogarele  •  18 Mai 2017, 23:45

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gannicus2014
gannicus2014  •  18 Mai 2017, 22:58

nea Gigi , cand tu ai vrut , n-a vrut Rotaru , si-atunci te-ai umplut de penibil bagand juniorii cu 11 zile inainte de returul semifinalelor ( Vlad , Popescu R.Petre , Barzan ) sau rezervele rezervelor ( Bucurica , Dumitras ) ... important e ca azi ai avut titularii odihniti ... poate prea odihniti

Vezi toate comentariile (3)
Comentează