FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CFR CLUJ 2-2

Mulţescu a răbufnit după egalul cu CFR: "Sîntem nişte idioţi! Se vede umbra lui Paszkany"

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 noiembrie 2015 20:52

Gigi Mulțescu, antrenorul celor de la Voluntari, și-a criticat dur elevii după egalul cu CFR Cluj, 2-2, meci în care echipa sa a condus cu 2-0. Acesta nu i-a menajat însă nici pe adversari.

”Sîntem nişte idioţi. Trebuia să avem 5-0 la pauză şi am dat doar un gol. Am revăzut de atîtea ori faza penalty-ului şi n-a fost nimic. Mai mult, jucătorul s-a agăţat de mănuşa portarului. Se vede umbra lui Paszkany. Se vede că ei joacă agresiv, pentru că au jucători puternici.

Le-am dat o lecţie de fotbal în prima repriză, dar sîntem fraieri. Am pierdut ca nişte proşti, ce mai discutăm? Sînt unii jucători care nu au ABC-ul fotbalului. În afară de entuziasmul promovării,  ei au rămas la nivel din B. Portarul ăsta îmi face gafe, celălalt la meciul trecut la fel (n.r. - Balauru și Botas)”, a spus Gigi Mulțescu la DigiSport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
bumbescu52
bumbescu52  •  08 Noiembrie 2015, 14:51

sunt de acord cu tine multescu. tu, echipa, primarul, presedintele sunteti exact asa cum ai zis tu. in plus, sunteti o gloata psd-ista cu miros de iz penal

948327571867742
Molnar Attila  •  08 Noiembrie 2015, 11:12

Am crezut ca domnul e chiar -domn-dar e mare.......din pacate.

afc13
afc13  •  08 Noiembrie 2015, 09:31

Multescule, azi, cu comentariul tau ai confirmat exact ceea ce citesc de pe fata ta. Dar te inteleg, frustrarea ta combinata cu im-potenta jucatorilor tai - carora tocmai tu i-ai transmis educatie!!! si stiinta (dar oare de unde???) s-a aratat pe teren. Meciul trebuia castigat cu 5-2, de V.dar pt asta trebuie inteligenta de joc. CFR nu a aratat nimic 70min. - probabil ca din cauza lu' Paszkany - dar dupa aia v-au tocit. Daca esti mai destept cu un minut, atunci trebuia sa stii ca CFR isi castiga punctele in ultimele 20-30 minute, atunci forteaza, trag si puncteaza. Deci trebuia sa gestionezi jocul in aceasta directie. Pe de alta parte *** sau fara, trebuia sa stii ca ocaziile ratate se razbuna. Dar sa fie clar: ai pierdut cele 2 puncte pe mana ta, pe intunecimea mintii tale si bucura-te ca ai scos un punct. Cei care reusesc in fotbal, ori sunt foarte talentati, ori sunt inteligenti si ca si jucator si ca antrenor... dar la tine ceva lipseste.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează