FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - VIITORUL 0-1

Mulțescu, despre echipa făcută cu Viitorul: "Nu trebuie să mă justific în vreun fel" » A găsit vinovatul pentru eșec: "Nu e la prima abatere"

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 mai 2017 23:33

Gigi Mulțescu nu pleacă urechea la contestatari și îl atacă pe Ovidiu Hațegan pentru prestația pe care a avut-o la partida pierdut de echipa sa, CS U Craiova, cu Viitorul lui Hagi, 0-1.  

" Viitorul e o echipă care știe jocul, are niște jucători de calitate. Noi am vrut să protejăm câțiva jucători pentru Cupă. N-am reușit să îi mai țin pe bancă și în a doua repriză, când l-am băgat și pe Ivan. Dar nu trebuie să mă justific în niciun fel. Să nu ne mai facă alții calcule, că noi nu le facem noi calculele.

Culmea, chiar cu Ivan pe teren am primit gol. Am ratat ocazii cât pentru un campionat întreg, acum asta este. Era normal să forțăm să egalăm, dar nu am reușit.

Sunt supărat că am pierdut acest meci, nu mă interesează ce ne-au cerut suporterii, eu am fost nervos când am primit gol. Puștii noștri mai trebuie să crească, ai lor sunt puternici, știu bine jocul.

Nu are nimeni ce să ne reproșeze. Am încercat să fim pozitivi, să ajungem la poartă. Cu lotul ăsta așa subțire mă gândesc cu groază cum vom face două echipe cu Steaua și Voluntari", a zis Mulțescu la TV Digi Sport.

...despre arbitrajul lui Hațegan: "Domnul Hațegan ne-a tocat. A arbitrat într-o singură direcție. El a apelat la o altă manieră de arbitraj. Țîru trebuia eliminat. Nu e prima dată când face acest lucru". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
mihnea74
mihnea74  •  08 Mai 2017, 12:50

Aseara era sa se intrerupa meciul.Motivul: o olteanca era in travaliu si daca se grabeau doctorii se putea face schimbare la pauza cu o tanara speranta....

corsair83
corsair83  •  08 Mai 2017, 12:30
Postat de Dumitru Neculai pe 08 Mai 2017, 07:40

bre nea multescule la varsta mata an fotbal nu puteai sa te dai lovit la meciul asta?

Bravo nea Gigi..ai procedat corect. Ne-am sapat singuri groapa, sezonul viitor daca ne vom bate la titlu o sa injuram echipele care vor avea tupeul sa bage juniorii doar sa ne incurce pe noi. Sa va amintiti asta dragi olteni care sustineti "o competitie corecta".

1025138504184136
Constantin Valentin  •  08 Mai 2017, 12:10

Ce se intampla in Liga 1 este o adevarata mizerie ANTISTEAUA, TOTAL NEDREPT !!!!!!!!!!!!Craiova trebuia sa joace cu echipa standard daca se respecta !!!La meciul cu Viitorul nu s-au acordat 2 penaltiuri clare pentru Steaua !!!La meciul Dinamo-Steaua 2-1 s-au acordat extrem de usor 2 penaltiuri impotriva Stelei !!!La CFR Cluj -Dinamo 0-3 ! toate cele 3 goluri au fost cadouri facute de clujeni pt Dinamo (mai ales primul si al treilea !) La Pitesti Craiova s-a predat in fata Viitorului...tipic romanesc, nu trebuie sa castige cel mai bun , ci cel mai golan si tupeist...ASTA-I ROMANICA BLEAHHHHH!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează