FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CFR CLUJ, AZI, 18:00, GSP.RO, DIGI 1, DOLCE 1, LOOK TV

Mulțescu îi face praf pe cei de la CFR: ”După ce au intrat în insolvență, nu au mîncat nici usturoi, nici gura nu le pute”

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 noiembrie 2015 22:00

Gigi Mulțescu, antrenorul celor de la Voluntari, a vorbit despre confruntarea cu CFR Cluj, care va avea loc sîmbătă, de la ora 18:00, pe DigiSport 1, DolceSport 1, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO.

"Acum ne așteaptă un meci foarte greu, nu vreau să pronunț numele pentru că e o persoană acolo care a fost implicată în mai multe lucruri care nu țin de moralitate. Acolo sînt numai jucători care au evoluat în țări cu fotbal ca lumea.

După ce au intrat în insolvență, nu au mîncat nici usturoi, nici gura nu le pute, și au lăsat pe drumuri foarte mulți oameni, antrenori și jucători fără bani, acum liniștiți și-au creat o nouă echipă. Ceilalți suferă în spate și nimeni nu ia nici o măsură.

Eu treaba cu insolvența nu am înțeles-o. Eu știu că în Austria campioana a retrogradat din cauza problemelor financiare, și prin Italia au fost probleme, numai la noi e această gogoriță care a nemulțumit actorii principali ai fotbalului. La noi se poate orice", a a spus Gigi Mulțescu, conform Mediafax.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
afc13
afc13  •  07 Noiembrie 2015, 20:02

Noroc ca *** pute si de ceapa si de usturoi.... si de nespalare...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nea_silica
nea_silica  •  07 Noiembrie 2015, 14:22

Din când în când se trezeşte unul să critice CFR. Acum vreo trei săptămâni era Hagi, acum Mulţescu. Pentru că jucăm cu ei. Aşa poate ne mai şi înving că altfel, slabe speranţe. Hagi a avut noroc, poate şi Mulţescu va avea... Săptămâna viitoare jucăm cu cine? Cu Iaşiul. Va sări Prunea? Noroc că Napoli are şira spinării. Spre diferenţă de alţii...

948327571867742
Molnar Attila  •  07 Noiembrie 2015, 11:45

Nu e chiar asa, dar sa vorbesti urat de jucatori, de antrenori, de la CFR-CLUJ e cam arata caracterul de......Dar toate echipele sunt in aceiasi situatie.Trebuia sa fi mai uman, sunt colegi de suferinta de breasla.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează