FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA, DUMINICĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Mulțescu, înaintea meciului cu FCSB: "Era mai bine să se decidă titlul acum o săptămână" » Decizia luată în cazul lui Abang, acuzat că și-ar fi furat propriii colegi

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 mai 2018 10:35

Gheorghe Mulțescu, tehnicianul Astrei Giurgiu, a prefațat duelul cu FCSB din campionat de duminică. 

"Avem probleme de echipă: avem accidentări, avem suspendări. E o gamă întreagă de probleme pe care încercăm să le gestionăm cât mai bine. Avem doi accidentați, Dandea și Bejan, aceștia nu vor fi recuperați. Florentin Matei și Stan au fost la antrenament, mai mult ca sigur vor fi apți pentru meciul de mâine.

Urmează un meci cu o mare încărcătură. Se decide campioana, se decid echipele care merg în Europa League. Era bine ca titlul să se decidă încă de acum o săptămână. Astfel, nu s-ar mai fi scos atâtea murdării.

Ultimul meci cu FCSB nu s-a terminat bine, dar la 0-0 FCSB a primit un penalty care nu trebuia să fie acordat. Normal că FCSB e favorită înaintea meciului de duminică, asta e o axiomă! Când am venit la Astra, echipa nu avea niciun punct în play-off. Am început să câștigăm, să contăm pentru cupele europene și probabil că am deranjat multă lume!

Mi s-a propus prelungirea, dar aștept să se termine meciul cu Steaua. Deja am obosit", a declarat Mulțescu. 

Mulțescu a vorbit și despre muntenegreanul Risto Radunovici, scos de pe teren după 12 minute în meciul de duminica trecută cu CFR Cluj, 0-2.

"E un tip devotat, un luptător, l-am băgat în toate meciurile. Cu CFR a greșit tot în 20 de minute. Era clar că nu era în joc, așa că am luat măsura tehnico-tactică de a-l schimba, nu mai puteam aștepta. Fiind acea presiune a meciului, el a crezut că l-am schimbat crezând că e dubios. Am avut discuții corecte cu el. A rămas în continuare supărat că i-am pătat imaginea. N-a fost altceva decât o rațiune tactică", a spus Mulțescu. 

Tehnicianul Astrei a abordat și cazul camerunezului Anatole Abang, acuzat că ar fi furat banii mai multor colegi. Mulțescu nu l-a exclus pe acesta din lot și spune că așteaptă finalizarea anchetei derulate de Poliție. 

"Lăsăm organele abilitate să investigheze. Este o anchetă în desfășurare. Ne vedem de treabă, e jucătorul nostru. Mergem pe prezumția de nevinovăție. Asta s-a întâmplat în vestiarul echipei secunde, dacă s-a întâmplat. Abang a venit la antrenament, ne vedem de treabă, nu putem să acuzăm un om. E un subiect sensibil. Bineînțeles că Abang e în lot pentru meciul cu FCSB, e dreptul omului la muncă", a declarat Mulțescu, la conferința de presă de azi. 

  • FCSB - Astra Giurgiu se joacă duminică, de la ora 20:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
106773433522190
Marcello Kazan  •  18 Mai 2018, 19:39

Multescu are dreptate... Orice HOTz NENOROCIT care S-A DOVEDIT DEJA ca a furat de la colegi, ARE DREPTUL LA MUNCA.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close