FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - DINAMO 1-3

Mulțescu, ironic după 1-3 cu Dinamo: "Sîntem foarte mulțumiți de arbitraj!"

Articol de GSP - Publicat luni, 30 noiembrie 2015 22:36

Gheorghe Mulțescu a fost foarte supărat pe arbitrajul lui Andrei Chivulete din meciul pierdut în fața lui Dinamo, scor 1-3, însă consideră că o mare parte din vină le aparține și jucătorilor pe care-i pregătește.

"Normal era să spun «No comment» și să plec, dar din respect pentru presă voi spune cîteva cuvinte. E o diferență de calitate, am ratat și noi multe execuții.

Dinamo a profitat de greșelile, de copilăriile noastre. Au așteptat să greșim și le-a ieșit.

(ironic) Sîntem foarte mulțumiți de arbitraj! Nu e normal să dai henț acolo cînd a fost fault clar.

Sînt supărat pe greșelile noastre. Am avut o groază de mingi în careu, dar cu o echipă ca Dinamo nu merge.  Dacă ni se acorda golul cred că era altceva. Scorul devenea 1-1, era altceva. Mai închideam și noi puțin jocul", a spus Mulțescu la Digisport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
reddogsv
reddogsv  •  02 Decembrie 2015, 15:49

D-nul Multescu, spre deosebire de Rednic e cam ramolit.Un tip instabil, dificil si coleric care bate toti antrenorii doar in privinta nr. de echipe antrenate pentru Cartea Recordurilor. 25 sau 30 ? Sau e cam putin? Nu a facut nici o performanta cu nici o echipa din zecile ,,antrenate''. Rednic are cateva trofee in spate si performanta in timp foarte scurt. Dar cum sa se scuze in fata unor ,,voluntari'' daca nu asa!? Sunt curios ce spunea dupa acest meci daca era antrenor la Dinamo! Probabil cel mult ,,nu vedea prea bine faza....'' A fost o singura faza in discutie. De ce nu spune de faza penaltyului pt Dinamo? Strugurii sunt acri

zecs93
zecs93  •  02 Decembrie 2015, 02:08

Smurdule ti-sa defectat girofaru, vezi nu mai hotzii, probabil ca ai si tu dreptate inaintea meciurilor cu Dinamo dar nu uita ca si tu ne-ai caftit pe noi de foarte multe ori, acuma roata se intoarce, fie ea patrata si cu colturi ascutite :))))

fcu1948
fcu1948  •  01 Decembrie 2015, 14:36
Postat de steaua1986forever pe 30 Noiembrie 2015, 23:36

Tot se chinuie dinamovistul Multescu sa ascunda blatul dar nu ii iese. Apropos, pentru cultura voastra generala, nu era "ironic" ci mai degraba sarcastic. Fuga la dex ca sa vedeti ce inseamna si cam care ar fi diferentele.

Cam tot așa încearcă haji să ascundă blaturile cu jiji. Nu există nici o diferență între dinamo și fcsb, aceste 2 mizerii ale fotbalului din România.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează