FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CS U CRAIOVA, DUMINICĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Mulțescu pregătește o surpriză pentru meciul cu Dinamo » Dezamăgit de 4 jucători: "Când ne-am văzut, au întors spatele"

Fotoș Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Fotoș Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 martie 2017 20:11

Gheorghe Mulțescu susține că noua achiziție a celor de la CS U Craiova, mijlocașul Filip Jazvici, ar putea face parte din lot la meciul cu Dinamo, de duminică.

"Nu se pot trage concluzii după prima etapă. Am văzut ultimul meci Steaua-Viitorul și Viitoul a avut multe ocazii. Și istoria se mai poate schimba. E prematur să discutăm despre câștigătoarea campionatului. Jazvici se antrenează cu noi de ieri. Dacă îi vine cartea verde, este în lot pentru duminică", a spus Mulțescu la TV Digi Sport.

Madson, Nuno Rocha, Acka și Kay se antrenează în continuare cu echipa a doua, iar tehnicianul craiovenilor a explicat care este situația acestora.

"Pedepsiții se pregătesc cu echipa a doua. N-a venit niciunul să spună că regretă, că îi pare rău. Ne-am văzut, că ne antrenăm pe terenuri apropiate, și ne-au întors spatele unii. 

Inițial eu m-am dus la domnul Rotaru și i-am zis să avem o înțelegere ca să câștigăm toți. Au jucat patru etape și au apărut niște evenimente nefavorabile și s-a dat totul peste cap", a adăugat Mulțescu.

Acka i-a spus lui Mulțescu că nu se simte în stare să joace în meciul cu FC Voluntari, la fel a făcut și cu Dinamo. Rocha s-a certat cu Mulțescu după partida cu formația alb-roșie, invocând faptul că a fost introdus prea târziu în teren. Iar cel de-al treilea, Madson, ar fi avut o ieșire nervoasă la un antrenament.

  • Meciul dintre Dinamo și CS U Craiova se va disputa duminică, de la ora 20:30 și va putea fi urmărit în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
eugen76_pan
eugen76_pan  •  16 Martie 2017, 08:25

cu Madson aveam sanse mari sa invingem Dinamo..asa o sa fie greu

eugen76_pan
eugen76_pan  •  16 Martie 2017, 08:24

Madson face toti banii ..e scula de fotbalist.pacat

dinamo_fan
dinamo_fan  •  15 Martie 2017, 21:56

eu nu inteleg mentalitatea asta la romani...daca jucatorul are contact pana la vara si nu vrea sa si-l prelungeasca..de ce sa-ti bati joc d el sa-l trimit la echipa a 2-a si sa ai pretentia sa-si ceara scuze. sa-si ceara scuze pentru ce, ca nu e sclav pe plantatia ta ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează