FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTUL

Mulţescu şi-a dat demisia de la Sportul Studenţesc!

Gheorghe Multescu
Gheorghe Multescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 15 octombrie 2011 18:55

Egalul cu 1-1 în faţa celor de la FCM Tîrgu Mureş şi locul 15 în clasamentul Ligii 1 l-a determinat pe Gheorghe Mulţescu să-şi încheie socotelile cu Sportul Studenţesc. Acesta şi-a anunţat azi demisia, în direct la RadioGSP, după un început de sezon de coşmar, în care echipa sa nu a strîns decît opt puncte în 10 etape.

Mulţescu o antrenează pe sportul din finalul sezonului trecut, în martie, înlocuindu-i pe Gabi Popescu şi Florin Tene, antrenorii cu care Sportul a început anul 2011. A vrut să plece de mai multe ori din cauza prestaţiilor slabe ale echipei şi lipsei rezultatelor, dar a fost convins de fiecare dată de şefi să-şi amîne planurile.

În vară ajunsese chiar la un acord cu o echipă din Golf, dar, după ce Sportul a fost anunţată că va juca tot în Liga 1 în ciuda retrogradării, a ales să se întoarcă în Regie.

Gheorghe Mulţescu este cel de-al 8-lea antrenor schimbat în acest sezon, după numai 10 etape. Lider din acest punct de vedere e CS Mioveni, care se află deja la al patrulea antrenor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  15 Octombrie 2011, 20:20

bineee! multescu blegescu, se crede ministru militianul!

masterspeed312
masterspeed312  •  15 Octombrie 2011, 18:35

trebuia sa scrieti Dragomir şi-a dat demisia !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează