FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CSU CRAIOVA 0-0

Mulțescu tună și fulgeră! Acuză jucătorii și arbitrajul: "Nu avem atacanți! Nu se poate așa ceva, aștept să dea cineva, vreodată, gol!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 martie 2017 22:55

Gigi Mulțescu, antrenorul lui CSU Craiova, a fost extrem de nervos după meciul cu Dinamo, 0-0, și i-a criticat pe atacanții echipei sale.

"Noi jucăm fără atacanți. Așa ceva nu am văzut. Cum să dăm goluri dacă jucăm fără atacanți? Avem două meciuri fără gol și au fost multe ocazii de a marca și de a decide meciurile.

Dar au fost multe faze tratate fără maturitate și care nu au fost jucate așa cum trebuie. Nu avem ce să facem. A fost un rezultat extraordinar, având în vedere că am jucat în 9 oameni. Nu se poate! Atacanții anulează ce face echipa.

O să antrenez mai mult fundașii și mijlocașii, ca să dea ei goluri

Arbitrajul a fost incredibil, mai ales în repriza a doua. Dinamoviștii ne faultau și tot ei băteau lovitură liberă. Măcar un aut să ne dea arbitrul și nouă, ca la milogi", a spus Mulțumescu la TV Dolce Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  20 Martie 2017, 09:59

Trebuie sa fii mare Nesimtit! Poate acuzi *** de avram,o ratare a ...sulii lui taica-sau ca nu a dat penalty CLAR la Dinamo ,ca nu ti- a eli minat cel putin trei *** de oltenia care isi bateau joc de fotbal asa cum ministreasa...incullta chinuie limbile straine!Mare *** trebuie sa fii!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazileon
bazileon  •  20 Martie 2017, 09:33

Poate Dinamo fan culo! Cum sa nu fie 11m? Hent dublu + fault. Ca n-m jucat prea bine, e clar. Dar, vorba lui Johnny, ceea ce este, este.

ultra_tei
ultra_tei  •  20 Martie 2017, 09:05

Penalty clar pentru Dinamo! Nimeni nu vorbeste despre asta.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează