FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Mureșan spune că Becali fabulează, Gigi îi dă replica imediat: "Ei doi sunt mincinoșii, nu eu!"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 noiembrie 2017 17:59

 Iuliu Mureșan a vorbit despre oferta pe care Gigi Becali susține că i-a făcut-o lui Nistor. Oficialul CFR-ului spune că nu au existat discuții, patronul roș-albaștrilor i-a replicat rapid. 

"Eu ştiu că nu e adevărat. Nistor nu a vorbit cu Gigi Becali, cel puţin aşa ştiu eu. De obicei aceste lucruri se fac prin intermediul impresarului. Impresarii fac trăznăi, ei au interesul ca un jucător să fie vândut din şase în şase luni pentru a primi comisioane. Ei aşa trăiesc", a spus Iuliu Mureşan pentru Fanatik.

Gigi Becali a răspuns imediat: "Eu mint? Eu nu mint niciodată! Ei doi sunt mincinoşi. Cum să nu negocieze cu mine? Păi el a primit ultimatum de la Dan Petrescu şi aştepta să plece de acolo. A aflat Petrescu după aceea că a negociat cu mine şi nu i-a mai dat drumul. Cum să mint eu?

Păi el a uitat că a vorbit şi cu naşul lui? Cu Pintilii? I-a zis şi lui Pintilii că nu mai poate acolo şi că vrea să vină. I-am dat 15.000 de euro salariu pe lună şi aşteptam să plece de la CFR Cluj, dar a intervenit Petrescu".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
haideusicfr
haideusicfr  •  24 Noiembrie 2017, 13:39

Strulubatecul Jiji.

ray51
ray51  •  24 Noiembrie 2017, 09:08

Muresan are dreptate. Nistor n-a vorbit cu Becali. Totul s-a facut prin spate cu ajutorul lui Pintilii.

vladutz13
vladutz13  •  23 Noiembrie 2017, 21:16

Hahaha, si-au batut joc de el, practic i-au intins capcana. L-au facut mincinos ca sa se dea singur de gol, ar trebui pedepsit crunt. Nu suspendari, ca nu are functie oficiala, sa nu mai fie lasat pe stadion!! Asta l-ar durea, bineinteles si o amenda.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează