FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - FCSB 1-1

Mureșan surprinde după egalul cu FCSB: "Am fost la Hațegan și i-am mulțumit"

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 septembrie 2017 00:12

Președintele CFR-ului, Iuliu Mureșan, e mulțumit după remiza cu FCSB, scor 1-1, chiar dacă e de părere că echipa sa a jucat mai bine. Oficialul ardelenilor aplaudă prestația brigăzii conduse de Ovidiu Hațegan. 

"A fost un meci de luptă, am jucat mai bine decât Steaua. Ne-au prins neorganizaţi şi am luat gol. Cât am fost organizaţi, nu au avut ocazii. A fost un meci cum l-am anticipat. În final, mă mulţumeşte rezultatul. Ne menţine la 4 puncte de cele trei echipe din spatele nostru.

Mai e mult până la câştigarea campionatului. Am mers la arbitri şi le-am mulţumit. A fost presiune pe ei.

Dan Petrescu a trăit meciul foarte intens. I-am găsit loc în cabină. Nu a vrut să stea cu multă lume, la tribuna oficială.

A fost un meci cu foarte mare implicare. Am luptat şi noi şi Steaua la un nivel apropiat", a spus Mureşan la TV Digi Sport.

Citește și: Cristi Balaj i-a făcut nota lui Hațegan, după CFR - FCSB: 3 decizii contra steliștilor, una pro!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
haideusicfr
haideusicfr  •  22 Septembrie 2017, 14:01

Nu surprinde deloc. Are un comportament de om civilizat,educat . Surprind tendentioasele comentarii rautacioase si subiective care inrautatesc atmosfera. Si jucatorii CFR-ului au intrat tensionati la meci ,usor irascibili ,in fata unor "***" cu mucii la gura ,obraznici si impertinenti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

960317577335949
Andrei Dorin  •  22 Septembrie 2017, 12:46

Ca i-a multumit e putin ...Trebuia recompensat ! A fragmentat jocul , a inchis ochhi la CRAMPOANELE de pe gleznele stelistilor, a incurajat "aruncarile in BAZIN ale lui CULIO , i-a vanat pe stelisti si i-a umplut de cartonase , n-a dat ROSU la intrarea criminala a lu DEAC, n-a VAZUT NIMIC la un PENALTY CLAR la Benzar . A meritat " MULTUMIRILE "....

andrei.f
andrei.f  •  22 Septembrie 2017, 10:39

CFR a si avut de ce sa-i multumeasca lu hotogan. Daca dadea penalty pentru STeaua, foarte clar, Steaua castiga !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează