FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREȘ

Mureșenii vor să promoveze tineri crescuți la club. De ce nu joacă Mutu?

foto: Raed Krishan
foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 19 martie 2016 15:38

ASA Târgu Mureș rămâne doar cu victoria din meciul cu Botoșani (1-0), care a calificat echipa în play-off, atunci fiind și singurul gol al ardelenilor în 2016, reușita lui Țucudean!

Mureșenii au pierdut la Giurgiu, 0-1 cu Astra, singura bucurie fiind promovarea în Liga 1 a unui tânăr jucător crescut la centrul de juniori ai roș-albaștrilor. Este vorba de Lucian German, 19 ani, care a intrat în prelungiri în locul lui Ousmane N"Doye.

Mureșenii au de gând să ofere mai mult credit pe viitor fotbaliștilor crescuți în propria ogradă. Vineri, toți copiii de la centru, atât de la echipele de băieți, cât și de la fete, au primit echipament asemănător celui purtat de Mutu și compania. 

"German a fost observat de Ioan Ovidiu Sabău încă de când avea 15 ani. O să punem accentul și mai mult pe creșterea tinerilor la ASA"
Cristi Bobar, director sportiv ASA Târgu Mureș

În ceea ce-l privește pe "Briliant", acesta a absentat din nou din echipa lui George Ciorceri. A fost doar rezervă neutilizată. "Adi a avut și niște probleme musculare, dar va fi apt pentru meciul cu Viitorul. Jucăm acasă contra unei formații foarte bune din România, trebuie să învingem, jucăm pentru oamenii care vin la stadion. Păcat de eșecul cu Astra, nu meritam să pierdem, am jucat fotbal la fel ca împotriva lui Dinamo", a comentat Cristi Bobar pentru GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  19 Martie 2016, 23:43

dinamo e cea mai blatista echipa din istorie,chiar si cu blaturi anu asta cu arbitrii si cateva echipe zero,ca aceasta asa tg mures,dinamo,aka fcdb termina tot pe 5 ,hahahaha

chris_bu67
chris_bu67  •  19 Martie 2016, 19:42
Postat de khal_37 pe 19 Martie 2016, 17:17

Acuma am inteles de ce *** cu dinamo...lacheul lui anghelache si negoita e angajat acolo.

Nu mă calule p....st,e mai bine să înțelegi blaturile de tort ale clonei cu cojoc de ***,în partidele de amor disputate cu viitorul ovidiu și pandurii lihnitul

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  19 Martie 2016, 17:17

Acuma am inteles de ce *** cu dinamo...lacheul lui anghelache si negoita e angajat acolo.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează