FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Mutare-bombă în Liga 1! Nicolae Badea revine în fotbal, dar nu la Dinamo

Nicolae Badea
Nicolae Badea

Articol de GSP - Publicat joi, 13 martie 2014 00:00 / Actualizat joi, 13 martie 2014 18:16

Plecat de la Dinamo, Nicolae Badea nu poate sta departe de fotbal. Fostul acţionar al "cîinilor" este gata să revină în fenomen, însă nu la clubul din "Ştefan cel Mare".

Site-ul lui Dumitru Dragomir anunţă că omul de afaceri a fost văzut în urmă cu cîteva zile alături de Mircea Minea, primarul Chiajnei şi preşedintele clubului Concordia.

Cei doi inspectau stadionul echipei. Din cîte se pare, întîlnirea nu a fost una fără un scop precis. Fostul şef al lui Dinamo se va alătura din vară celor de la Chiajna, ca susţinător al echipei!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
simohayha
simohayha  •  14 Martie 2014, 10:33
Postat de adriann_ pe 13 Martie 2014, 20:00

In primul rand ca nici un suporter rapidist nu l-ar vrea ca finantator pe ginerele lui Ion Dinca, zis Te_leaga, sinistrul politruc ceausist. Eu unul stiu ca as iesi in strada daca s-ar pune macar problema sa vina securistul asta si mai stiu destui care gandesc la fel. Avem un trecut curat, mai bine in B sau in C decat sa ne bagam in card cu asemenea indivizi proveniti direct din aparatul ceausist de partid si de stat.

Iar esti nes imtit si umbli cu ccci oarra vopsita...Rapidul nu are un trecut curat ci unul cosmetizat. Lokomotiv e opera sindicatelor "rosii" de la Grivita , nascut din pasiunea si propaganda kominternistilor ce proslaveau PCUS. De aceea putem afirma ca in Romania comunismul a venit cu locomotiva . Proletarii prosovietici erau, majoritatea, de la Grivita. Ai niste minciuni in tine asa de elaborate ca ai ajuns sa crezi si tu. Daca nu pica monarhia v-ar fi tavalit guvernele mai ceva ca la 1933.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Martie 2014, 09:24
Postat de cobra_z pe 14 Martie 2014, 09:18

badea nu are liniste , vrea si el la puscarie ca a auzit ca acolo e masa si cazare gratis

sa fie sanatos. fata de borcea, el macar avea un discurs echilibrat. dar a stat prea mult timp cu mainile in san. daca accepta sa lasa pe dinamo in pace, cu vreo 2-3 ani mai devreme, era ok. ii mai pastram ceva respect.

cobra_z
cobra_z  •  14 Martie 2014, 09:18

badea nu are liniste , vrea si el la puscarie ca a auzit ca acolo e masa si cazare gratis

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close