FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Mutare de ultimă oră! Un jucător de la Chapecoense se transferă la o forță din Liga 1: "Așa fotbalist n-a mai fost în România"

Douglas Grolli (în verde // )Foto: Guliver/GettyImages +3   FOTO
Douglas Grolli (în verde // )Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 11 ianuarie 2018 22:44

CFR Cluj continuă campania de transferuri și mai poate bifa o mutare. După ce i-a luat pe George Țucudean, Valentin Costache și Mihai Bordeanu, ardelenii negociază transferul lui Douglas Grolli.

Fundașul central de 28 de ani care a fost împrumutat de Cruzeiro la Chapecoense e foarte aproape de CFR, anunțul fiind făcut de Bogdan Mara, managerul sportiv al ardelenilor.

"Am fost să vad alt jucător şi l-am remarcat pe el. Este căpitan de echipă, jucător de Serie A din Brazilia, ceea ce nu cred că a fost până acum în România", a declarat Bogdan Mara, conform Pro X.

1.000.000 €e cota de piață a lui Grolli, conform transfermarkt.de

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
870797579666969
Ernest Pap  •  13 Ianuarie 2018, 14:11

L-am văzut pe acest Grolli pe Youtube . E fantastic . E fundașul de care nu trece aproape nimic . ATENȚIE dacă vine la CFR ,ăsta și cu Vinicius o să facă să-și plângă în pumni marii atacanți de la FCSB și Craiova !!!

zarqa
zarqa  •  12 Ianuarie 2018, 18:02

Cu fotbaliști din Brazilia, Argentina, Uruguay sau Columbia transferați sau aduși în Liga I se poate ridica nivelul unor echipe și implicit la nivelul ligii. Am zis de fotbaliști nu de jucători de fotbal cu ghete !!!!

10200694798169304
Sorin Tirichita  •  12 Ianuarie 2018, 13:55

nu exista decat trei, petrescu, sumudica si olaroiu, insa ultimul nu m-a convins la noi in liga, restul e abureala, becali cu toti banii lui nu poate face fata valorilor!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează