FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mutare importantă la FCSB! Schimbare de ultim moment în primul 11 al lui Dică pentru play-off

Articol de - Publicat duminica, 25 februarie 2018 09:54

Cristi Bălgrădean are șanse mari să îi ia locul lui Andrei Vlad în poarta celor de la FCSB, chiar în etapa din weekend-ul viitor, prima din play-off.

Erorile puștiului Andrei Vlad în Derby-ul cu Dinamo l-au făcut pe Gigi Becali să bage din nou mâna în buzunar și să transfere de urgență un portar cu experiență. Alesul a fost Cristian Bălgrădean, pentru care le-a plătit 50.000 de euro celor de la Chiajna. Ex-dinamovistul a plecat de la 6.000 de euro pe lună, cât avea la Concordia, și a ajuns în curtea vicecampioanei pe-un contract fabulos pentru el, 15.000 de euro!

Fără antrenamente serioase în ultimele două luni, perioadă în care a fost exilat la echipa a doua a ilfovenilor, Bălgrădean a intrat într-un program pe repede înainte pentru a fi pus la punct în scurt timp. Preparatorul fizic Marian Lupu și antrenorul cu portarii, Marius Popa, stau cu ochii zi de zi pe "Pufi" pentru a ajunge la parametri normali și a începe meciurile din Liga 1 cu el în poartă.

"Bălgrădean este un jucător cu experiență. A venit la noi de numai câteva zile, însă în cel mai scurt timp îl veți vedea în poartă. Că d-asta l-am adus! De săptămâna viitoare chiar", a dezvăluit Nicolae Dică ieri. Becali a comentat și el situația: "De ce l-am luat pe Bălgrădean, ca să-l ţinem rezervă?! Vlad va mai apăra din când în când".

Goalkeeper-ul de 29 de ani a făcut deplasarea la Roma, deși nu avea drept de joc, și abia așteaptă debutul la noua sa echipă: "Nu îmi e teamă că voi fi primit rău de suporteri întrucât am jucat la Dinamo. Asta-i viaţa de jucător, mergi acolo unde e nevoie de tine. Steaua e o echipă mare, îmi doresc să iau campionatul şi să îmi ajut colegii cât mai mult. Sper ca prin evoluţiile mele să demonstrez că merit încrederea oficialilor clubului". 

În Liga 1, Bălgrădean a mai evoluat la Dinamo, la Urziceni, la U Craiova și la Concordia.

"La Steaua faci faţă presiunii, eşti lăudat; nu faci, te distruge patronul. Astea sunt metodele mele, fiecare face ce vrea. Cea mai bună metodă este bătaia în public. Bătaia în public ajunge la os, te ustură, plângi" Gigi Becali, patron FCSB

2 luni și 10 zile au trecut de la ultimul meci pe care Bălgrădean l-a început ca titular în Liga 1: Chiajna - Gaz Metan 1 - 1

700.000 €este cota de piață pe care o are în acest moment Bălgrădean, conform transfermarkt.de

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (50)
2103148169908122
Cristiana Filip  •  25 Februarie 2018, 18:30

Eeeeee! Un meci deosebit de greu pentru abonatii la manite de la echipe de pe locurile 40-41 echipa de locul 53 real minim 100...

haideusicfr
haideusicfr  •  25 Februarie 2018, 18:26
Postat de kkkkkk pe 25 Februarie 2018, 14:39

***

FGSP.ro

titel_meseriasu
titel_meseriasu  •  25 Februarie 2018, 15:46

Hahahhahahahahahahahaahahahhaah our Supreme Leader is the greatest! Face case la saraci, da bani cersetorilor ..... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează