FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Mutare șoc la o echipă cu șanse mari la play-off! Își schimbă antrenorul?! "Probabil că sunt demodat!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 februarie 2017 13:54

Gigi Mulțescu are coșmaruri după meciul pierdut ieri cu Dinamo, scor 1-2. Tehnicianul știe ce-i lipsește echipei sale, care a ratat destul de multe ocazii aseară. 

În cazul ratării obiectivului, calificarea în play-off, Mulțescu ar putea pleca de la CS U Craiova.

"Sunt anesteziat! Şi de noaptea nedormită şi de rezultat. S-au adunat atâtea, e ca picătură chinezească. Suntem ca Sisif, construim şi dărâmăm.

Nu avem timp de lamentări, meciul care urmează e şi primul şi ultimul. Trebuie reuşim calificarea în play-off.

Ne lipseşte un jucător cu sânge rece. Aseară am vorbit doar cu Marcel Popescu, ne-am sfătuit ce trebuie facem. Până la meciul următor, nu am nicio emoţie.

Nu ai cum schimbi antrenorul în câteva zile. Eu nu le zic jucătorilor joace agresiv cum a făcut-o Dinamo. Eu lucrez doar tehnic şi tactic, probabil sunt demodat”, a declarat Gigi Mulţescu la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  26 Februarie 2017, 17:51
Postat de ovidiu_3003 pe 26 Februarie 2017, 14:40

...nimeni nu schimba antrenorul decat daca din patru incercari nu reuseste decat un punct cu fcsb ...Multescu poate sa stea linistit ...ii mai trebuie un punct cu Gazul ...dupa care ori invinge fcsb ...ori sa plece el singur fara sa l mai dam noi afara ...

Dar cu minamo e ok cand face blaturi, nu? Adica noua echipa-partid a craiovei nu mai uraste dinamo, si-au adus in traditia post-revolutionara numai antrenori cu trecut "glorios" la minamo ca si acest multumescu (asa ii se spunea in perioada cooperativei pentru ca multumea pe toata lumea). Eh, e o "coincidenta" ca pierde mereu cu minamo cam pe la toate echipele pe unde a fost cum de altfel e o coincidenta ca a jucat la clubul ala in jur de 7-8 ani..la craiova nu a jucat in viata lui.

andy_2008
andy_2008  •  26 Februarie 2017, 17:39

Multescu joaca in alt film,dupa 3 infrangeri consecutive el n a inteles nimic.

juliusmad
juliusmad  •  26 Februarie 2017, 16:28

adevarul e ca multescu are scoala lui lucescu...cand pierde. oricine e vinovat mai putin el. jucatorii nu respecta indicatiile, arbitrii sunt impotriva, terenul e prost, fantanile sunt otravite, raul, ramul..... :)))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează