FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Mutare surpriză în Giulești! Un fost patron al Rapidului e gata să salveze echipa: "Vin în țară și mă interesez"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 august 2016 14:08

Fost investitor la Rapid, Jean Valvis este gata să revină la clubul giuleștean, însă nu înainte de a afla care este exact situația clubului. 

"În 2009, am declarat că mă simt incompatibil cu fenomenul fotbal din România. Un investitor are nevoie de niște reguli, să știe că nu aruncă banii. De exemplu, industria alimentară din România este una serioasă, se respectă regulile stabilite.

La Rapid trebuie stabilit al cui este acum palmaresul. Trebuie să vedem ce se întâmplă și cu apelul, să avem o imagine clară asupra situației.

Eu tot ce am făcut în România am făcut de la zero, nu mi-ar fi frică de un astfel de proiect. Dar trebuie puse baze solide pe care să se contruiască. Apoi ar trebui discutat cu Federația, cu jucătorii. Nimeni nu poate să spună acum al cui e palmaresul.

Când mă întorc în România voi discuta cu oamenii de fotbal cu care am o relație foarte bună și apoi mă voi pronunța", a declarat Valvis la Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
1069614773107304
Ayșen Boran  •  05 August 2016, 23:11

Domnul Valvis daca tot doreste sa salveze sa o faca cat mai repede si sa plateasca datoria de 4 mil euro sa mai poata juca echipa in liga 1 unde este si locul rapidului. Valvis trebuie sa salveze ce a distrus Moraru,Brihac si nu in ultimul rand FRF si LPF.

titelb
titelb  •  04 August 2016, 10:39
Postat de bvd_magheru pe 04 August 2016, 10:21

Stadionul giulesti este al statului roman .

Stiam, dar aici apare interesul pentru drepturile de inchiriere, traditia si locatia ce permite participarea suporterilor la meciurile echipei.

bvd_magheru
bvd_magheru  •  04 August 2016, 10:21
Postat de titelb pe 04 August 2016, 09:52

L-a chemat Dinu Gheorghe, Ioan Taban si Copos sa vina cu banii, poate mai ia o teapa. Se intorc vulturii dar de data asta lipseste vanatul, in loc de un animal satatos vor gasi un starv din care au ramas numai oasele. Cat despre suporteri se vor multumi cu un procent de 1% din nimic. Bataia mare va fi pe baza Pro-Rapid si pe stadionul Giulesti.

Stadionul giulesti este al statului roman .

Vezi toate comentariile (29)
Comentează