FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Mutare-surpriză la un club din Liga 1! Un fost mare jucător al Stelei vine în staff

Articol de GSP - Publicat luni, 05 februarie 2018 22:10

Dumitru Stângaciu (53 de ani) este noul antrenor cu portarii de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Fostul internațional român îi înlocuiește astfel în stafful lui Eugen Neagoe pe Emilian Dolha.

Portarul cu aproape 200 de meciuri în tricoul Stelei a mai activat în această funcție la Kuban (de două ori), Dinamo Moscova, ASA Târgu Mureș, Jiangsu Sainty și Al Nasr, unde a făcut parte din stafful lui Dan Petrescu.

"Dumitru Stângaciu va pregăti portarii echipei noastre Sepsi OSK s-a despărțit de antrenorul de portari, Emilian Dolha, dar staff-ul tehnic a fost deja completat.

Am reușit să-l cooptăm la club un alt fost portar important, Dumitru Stângaciu, care va deveni antrenorul portarilor echipei noastre.

Sepsi OSK îi mulțumește lui Emilian Dolha pentru activitatea desfășurată în cadrul clubului și îi dorește mult succes în carieră!", se arată într-un comunicat de pe site-ul lui Sepsi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează