FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mutarea-surpriză pregătită de Dinamo » Cu cine au fost convinși șefii să-l înlocuiască pe Palici: "Va fi om de bază"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 mai 2017 16:33

Dinamo va pierde o mulțime de jucători la finalul acestui sezon, iar printre ei se numără și Antun Palici. (Vezi detalii aici)

Dinamo vrea să mizeze pe mai mulți tineri în sezonul viitor, iar staff-ul echipei îl vede pe Andrei Tîrcoveanu ca posibil înlocuitor al lui Palici.

Gabriel Răduță, șeful Centrului de Copii și Juniori, a dezvăluit că a discutat cu cei din conducerea echipei, iar șefii clubului ar vrea să mizeze pe mijlocașul ofensiv de 19 de ani.

“Din ceea ce știu eu din discuțiille pe care le-am avut cu Adrian Mutu și cu staff-ul tehnic al clubului, în sezonul următor Tîrcoveanu va fi unul din componenții de bază ai primei echipe a lui Dinamo", a spus Gabriel Răduță pentru Radio Dinamo 1948.

Tîrcoveanu a fost extrem de lăudat de antrenori și de staff-ul lui Dinamo, dar nu a primit prea multe șanse în prima echipă a "câinilor", ci a jucat sporadic.

 

7 prezențe
are Tîrcoveanu în tricoul primei echipe

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
chris_bu67
chris_bu67  •  11 Mai 2017, 09:27
Postat de John Milne pe 10 Mai 2017, 21:33

tarcoveanu hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1425838917717550
John Milne  •  10 Mai 2017, 21:33

tarcoveanu hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  10 Mai 2017, 20:59

plecarea lui palici nu reprezinta o pierdere, ci un mare castig! omul nu a jucat nimic in acest campionat!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează