FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mutu a anunțat OFICIAL primul transfer al lui Dinamo: "E al nostru, va face furori în România"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 26 iunie 2017 17:48

Adrian Mutu, directorul general al "câinilor", a vorbit despre noul transfer al "câinilor", portughezul de 28 de ani Diogo Ferreira Salomao.

"În ultimii ani el a jucat, a avut continuitate în evoluții. Eram la curent cu ce s-a întâmplat în trecut, dar au trecut cinci ani de la accidentare, acum nu mai are probleme.

El e un jucător de unu contra unu, a oferit foarte multe assisturi, iar atacanții noștri au nevoie de pase. Cosmin și l-a dorit foarte mult pentru că e un jucător foarte bun, driblează foarte mult și oferă pase decisve. Nu vine ca înlocuitor al lui Palici, pentru că probabil se va schimba sistemul de joc. 

Jucătorul e al nostru pe doi ani, nu vine împrumut. A venit gratis. Va avea un salariu bun, dar nu pot să spun cât va avea, nu e normal. Vine de la un nivel mult mai bun decât cel din România, oricum.

Am negociat zece zile cu el, iar mâine va face vizita medicală. E exact jucătorul pe care îl doream. Sunt sigur că va face furori în România", a declarat Adi Mutu, la TV Dolce Sport.

"Nu știam că Salomao a negociat cu Craiova, cine a dat acele documente nu s-a comportat profesionist. Oricum, nu ne deranjează acest lucru" Adrian Mutu

Citește și: Supertransfer la Dinamo » "Câinii" aduc un portughez care era văzut ca noul Ronaldo. Acte confidențiale: probleme la un genunchi și contacte cu o rivală

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (76)
iosif_vs8
iosif_vs8  •  26 Iunie 2017, 21:37
Postat de zizu pe 26 Iunie 2017, 21:09

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

chronic
chronic  •  26 Iunie 2017, 21:17

cica transfer. la ei erau tranferuri si cand isi prelungeau proprii jucaotri contractul :)))))))))))))) ei fac transferuri ma. de unde ati TRANSFERAT ma? de la ala din casa de pe canapea cu piciorul olog?

ion_palnie
ion_palnie  •  26 Iunie 2017, 21:13
Postat de zizu pe 26 Iunie 2017, 21:09

***

Hahaha hahahahahahahaha a

Vezi toate comentariile (76)
Comentează