FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Mutu a dezvăluit motivul pentru care Miriuță a fost ales antrenorul lui Dinamo: "Suntem într-un moment greu"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 septembrie 2017 09:14

După ce a afirmat în urmă cu câteva zile că l-ar prefera pe Claudiu Niculescu pe banca lui Dinamo, Adi Mutu a revenit asupra declarației și susține că Miriuță a fost ales antrenorul "câinilor" pentru plusul de experiență.

"Pe listă au fost mai mulţi antrenori, dar noi am decis că Vasile Miriuţă este cel mai potrivit. Eu nu am spus că îl prefer pe Claudiu Niculescu. Declaraţia mea a fost scoasă din context. Am vorbit azi patru ore cu Vasile şi i-am explicat că eu nu am nimic cu el.

Am fost mai mulţi care am decis şi, fiind într-un moment mai greu, am ales un antrenor cu puţin mai multă experienţă decât ceilalţi. Şi sunt convins că Vasile va face treabă bună la Dinamo, o să vedeţi în derby-ul cu FCSB", a spus Adi Mutu. 

Odată cu numirea lui Cosmin Contra drept selecționer al României, locul acestuia pe banca lui Dinamo a fost luat de Vasile Miriuță, care și-a reziliat contractul cu Concordia Chiajna. 

Vasile Miriuță și Claudiu Niculescu au fost pricipalii favoriți să preia gruparea din "Ștefan cel Mare", pe lângă neamțul Stefan Effenberg, fost fotbalist la Borussia Moenchengladbach, Bayern Munchen și Wolfsburg, dorit de Adi Mutu (detalii AICI).

Vasile Miriuță va debuta pe banca lui Dinamo în confruntarea cu FCSB, care va avea loc duminică, de la ora 20:30. Meciul va putea fi urmărit în direct pe TV Digi, Telekom TV, LookTV și liveTEXT pe GSP.ro.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
lapusneanul
lapusneanul  •  20 Septembrie 2017, 10:22
Postat de gizeh pe 20 Septembrie 2017, 10:12

... ce o sa mai planga "unguru" ca a lasat Chiajna

ai incurcat borcanele....:)

gizeh
gizeh  •  20 Septembrie 2017, 10:12

... ce o sa mai planga "unguru" ca a lasat Chiajna

brancusi
brancusi  •  20 Septembrie 2017, 10:17
Postat de lapusneanul pe 20 Septembrie 2017, 10:00

da, o solutie contra reumatismului :)

Esti foarte rau,dupa ce a pus bazele unei viitoare nationale competitive,stabilind inclusiv reguli clare privind nutritia,cred ca isi putea continua proiectul revolutionar la un club puternic si de traditie.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează